Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Open Nieuwjaarsdrive - BC Filarski - 4 Januari 2020

Georganiseerd door Bridgeclub Filarski

filarski

"Gezellige drive, gezellige ambiance, voor jong en oud, voor ieder niveau. Kom met BC Filarski het nieuwe jaar inluiden en schrijf u zo spoedig mogelijk in."

Prijsuitreiking meteen na afloop, ca 17.30 uur met leuke prijzen en een wisselbeker.
Meesterpunten volgens NBB-schaal

Inschrijven via mail

Locatie
Restaurant De Twee Provinciën
Meerweg 245, Haren
tel. 050 – 309 00 08

Aanvang
13.30 uur,  uiterlijk aanwezig 13.00 uur
Topintegraal  6 rondes van 4 spelen

Inschrijfgeld
€ 15,00 per persoon
incl. 3 consumpties en borrelhapje, te betalen aan de zaal

Aanmelden
z.s.m.,  uiterlijk 30 december, maximaal 48 paren
Voorkeur per e-mail: dolftillema@home.nl

Opgave met eventueel uw NBB-nummer
En speelsterkte  A – B - C

Telefoon     
Uw contactpersoon: Dolf Tillema
mobiel: 06 – 55 19 77 93

Inschrijven via mail

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken