050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Receptie houden bij Restaurant De Twee Provinciën

Receptie bij de Twee provinciën

De perfecte locatie voor elke gelegenheid

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance.

Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen.

Sfeervolle zalen

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle zalen. De 'kleine' zaal bevindt zich in het Drentse gedeelte van ons bedrijf en biedt plaats aan maximaal  130 personen. Vanuit deze zaal heeft u via een aparte uitgang toegang tot ons ruime terras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. De 'grote' zaal bevindt zich aan de Groningse kant van ons bedrijf en biedt plaats aan ongeveer 200 personen.

Zaal huren

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Indien gewenst kunnen beide zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen.

Panoramisch terras

Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

Uitzicht

Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk dineren. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan u. Uiteraard kan er bij mooi weer ook gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. 

BEKIJK ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

 

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 8.30 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl