|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Receptie houden bij Restaurant De Twee Provinciën in Groningen

Receptie bij de Twee provinciën

Een bijzondere locatie voor feestelijke en formele recepties

De Twee Provinciën is de perfecte receptie locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance en staan klaar om een geweldige receptie te organiseren. Van de aangeklede zaal tot het eten en drinken, bij de twee provinciën weet u zeker dat de receptie tot in de puntjes wordt georganiseerd.

Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen.

Wensen bespreken

Een volledig georganiseerd receptie op locatie in Groningen

Wilt u een receptie in Groningen organiseren? Bij restaurant de twee provinciën op de grens van Groningen en Drenthe bent u op de juiste plek. Bij ons kunt u heerlijk eten en drinken en een leuke gelegenheid met elkaar vieren. Of het nou om een bruiloft receptie, jubileum receptie of een zakelijk receptie gaat, wij zorgen ervoor dat alles aan uw wensen voldoet.

Tijdens de receptie verzorgen wij de indeling van de zalen en voor eventuele decoraties. Boven zorgen wij er natuurlijk ook voor dat u van heerlijke hapjes kunt genieten tijden de receptie. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om een “open bar” te organiseren. Ook heeft u genoeg keuze tussen verschillende warme en koude gerechtjes, en kunnen wij voor gebakjes en taart zorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje bij onze buffetten om wat inspiratie op te doen!

Zaal huren

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Een prachtige bruiloft receptie locatie met uitzicht op het water

de Twee Provinciën is ook een geweldige locatie voor uw bruiloft en receptie. Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle zalen. De 'kleine' zaal bevindt zich in het Drentse gedeelte van ons bedrijf en biedt plaats aan maximaal  130 personen. Vanuit deze zaal heeft u via een aparte uitgang toegang tot ons ruime terras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. De 'grote' zaal bevindt zich aan de Groningse kant van ons bedrijf en biedt plaats aan ongeveer 200 personen. Indien gewenst kunnen beide zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen. Natuurlijk is het ook mogelijk één van de twee zalen af te huren voor uw receptie

Uitzicht

Dineren na de receptie bij restaurant De Twee Provinciën

In ons restaurant kunt u heerlijk dineren na de receptie. Bij ons heeft u de keuze uit een van onze smaakvolle (BBQ) buffetten, of een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan u. Uiteraard kunt u bij mooi weer met al uw gasten dineren op ons terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. 

BEKIJK ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen