050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Zakelijke bijeenkomsten bij De Twee Provinciën

Zakelijke bijeenkomst De Twee Provinciën

Wilt u een zakelijke bijeenkomst organiseren, of bent u op zoek naar een vergaderlocatie in Groningen of Drenthe? Ook voor formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u desgewenst graag bij de organisatie hiervan en zorgen er altijd voor dat uw gasten in de gewenste ambiance ontvangen worden. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van onze audio-visuele faciliteiten. Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen.

Onze locatie leent zich uitstekend voor de volgende zakelijke bijeenkomsten:

Congres
Vergadering
Seminar
Bedrijfspresentatie

Uw vergadering in een sfeervolle zaal

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle zalen. De 'kleine' zaal bevindt zich in het Drentse gedeelte van ons bedrijf en biedt plaats aan maximaal 130 personen. Vanuit deze zaal heeft u via een aparte uitgang toegang tot ons ruime terras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. De 'grote' zaal bevindt zich aan de Groningse kant van ons bedrijf en biedt plaats aan ongeveer 200 personen.

Wilt u gebruik maken van één zaal of van beide zalen? Beide opties zijn mogelijk! Indien gewenst kunnen de twee zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen.

Panoramisch terras met uitzicht op het water

Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Dineren bij Restaurant De Twee Provinciën

Wilt u samen met uw zakenrelaties of collega's dineren? In ons restaurant kunt u heerlijk tafelen. Bij ons kunt u genieten van een smaakvol (BBQ) buffet, of een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan u. Het is uiteraard mogelijk, indien het weer het toelaat, om te dineren op ons terras. Ons terras biedt een prachtig panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Wilt u alvast even bij ons binnen kijken, klik dan hier.

Bent u benieuwd welke buffetten wij aanbieden?

BEKIJK HIER ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 8.30 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl