050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Zakelijke bijeenkomsten bij De Twee Provinciën

Zakelijke bijeenkomst De Twee Provinciën

Ook voor formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u desgewenst graag bij de organisatie hiervan en zorgen er altijd voor dat uw gasten in de gewenste ambiance ontvangen worden. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van onze audio-visuele faciliteiten. Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen.

Enkele voorbeelden:

Congres
Vergadering
Seminar
Bedrijfspresentatie

Sfeervolle zalen

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle zalen. De 'kleine' zaal bevindt zich in het Drentse gedeelte van ons bedrijf en biedt plaats aan maximaal  130 personen. Vanuit deze zaal heeft u via een aparte uitgang toegang tot ons ruime terras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. De 'grote' zaal bevindt zich aan de Groningse kant van ons bedrijf en biedt plaats aan ongeveer 200 personen.

Indien gewenst kunnen beide zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen.

Panoramisch terras

Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk dineren. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan u. Uiteraard kan er bij mooi weer ook gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. 

BEKIJK ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag : gesloten (tot 1 april)
Dinsdag t/m zondag : 
geopend vanaf 11.00 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar: 
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel:  050-309 00 08
info@detweeprovincien.nl