|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Zakelijke bijeenkomsten op locatie in Groningen | De Twee Provinciën

Zakelijke bijeenkomst De Twee Provinciën

Wanneer u een belangrijke zakelijke bijeenkomst, vergadering of congres organiseert wilt u natuurlijk dat het op een bijpassende locatie is. Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere vergader locatie in Groningen of Drenthe bent u bij de 2 provinciën op de juiste plek. Naast heerlijk eten kunt u bij ons ook gebruik maken van alle faciliteiten die u nodig heeft om een congres, vergadering, seminar of iedere andere zakelijke bijeenkomst te organiseren. En dat terwijl u van het prachtige uitzicht op het Paterswoldsemeer kan genieten.

De Twee provinciën is een prachtige locatie voor uw bedrijfsevenement, van vergaderen tot borrelen. Wat voor zakelijk evenement het ook is, de verschillende zalen en het terras zijn uitermate geschikt voor bedrijven en grote groepen. Ook voor formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij de organisatie hiervan en zorgen er altijd voor dat uw gasten in de gewenste ambiance ontvangen worden. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van onze audio-visuele faciliteiten. Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen.

Vergaderen in Groningen op een toplocatie  

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle vergaderzalen. De 'kleine' zaal bevindt zich in het Drentse gedeelte van ons bedrijf en biedt plaats aan maximaal 130 personen. Vanuit deze zaal heeft u via een aparte uitgang toegang tot ons ruime terras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. De 'grote' zaal bevindt zich aan de Groningse kant van ons bedrijf en biedt plaats aan ongeveer 200 personen. Bovendien kunt gebruik maken van verschillende faciliteiten, inclusief Wifi. De zalen zijn uiteraard geschikt voor alle soorten zakelijke bijeenkomsten en worden voor u en uw groep klaargezet.

Vergaderruimte Groningen

Onze locatie leent zich naast vergaderingen ook uitstekend voor onder andere de volgende zakelijke bijeenkomsten:

Congres
Seminar
Bedrijfspresentatie
Training
Zakelijke workshops

Doe een aanvraag

Dé locatie aan het water voor al uw zakelijke bijeenkomsten

Organiseert u binnenkort een congres, vergadering of andere bijeenkomst voor uw bedrijf? Wij helpen u graag! Afhankelijk van uw wensen kunt u één zaal of beiden zalen gebruiken. Indien gewenst kunnen de twee zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen. Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

Blijf met uw bedrijf dineren bij Restaurant De Twee Provinciën

Naast het huren van de vergaderlocatie zelf bieden wij nog een aantal andere mogelijkheden om uw zakelijke evenement helemaal compleet te maken Wilt u samen met uw zakenrelaties of collega's dineren? In ons restaurant kunt u heerlijk tafelen. Bij ons kunt u genieten van een smaakvol (BBQ) buffet, of een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan u. Het is uiteraard mogelijk, indien het weer het toelaat, om te dineren op ons terras.

zakelijk eten

BEKIJK HIER ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

Wilt u liever niet blijven dineren, dan zijn er genoeg andere mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een receptie, borrel, lunch of iets anders dan is dat natuurlijk mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden, ga direct naar het aanvraag formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Doe een aanvraag

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen