|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie Bekijken

Feest of partij organiseren | De Twee Provinciën | Feestlocatie aan het Paterswoldsemeer

Bedrijfsfeest VerjaardagsfeestBruiloftCondoleance  ♦ Zakelijk congres

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Of bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw verjaardagsfeest? De Twee Provinciën, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, is dé perfecte feestlocatie aan het water. Wij beschikken over twee sfeervolle zalen en een panoramisch terras aan het water, waardoor wij ruimte kunnen bieden aan grote groepen. Kijk alvast even bij ons binnen.

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft of een uitbundig verjaardagsfeest, wij bieden de ideale feestlocatie. Ook kunt u bij ons terecht voor een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance. Wilt u weten wat er mogelijk is?

☏ 050 309 00 08

Rolstoelvriendelijk | Kindvriendelijk | Gratis parkeren | Uniek uitzicht | (Bijna) alles is mogelijk

feestlocatie groningen

♦ Feesten ♦

De Twee Provinciën is de perfecte feestlocatie voor elke feestelijke gelegenheid. Indien gewenst regelen wij de gehele invulling voor u. Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen. Enkele voorbeelden: bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, themafeest.

Lees dan hier verder

Buffetten

♦ Buffetten ♦

Heerlijk dineren met een (grote) groep? Maak een keuze uit één van onze buffetten of arrangementen.
Uiteraard zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus.

Lees dan hier verder

Zakelijke bijeenkomst

 ♦ Zakelijke bijeenkomst ♦

Ook voor formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u desgewenst graag bij de organisatie hiervan en zorgen er altijd voor dat uw gasten in de gewenste ambiance ontvangen worden. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van onze audio-visuele faciliteiten.

Lees dan hier verder

Receptiefeest Groningen

♦ Recepties ♦

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance. Meer informatie?

Lees dan hier verder

Workshop op locatie in Groningen

♦ Workshops ♦

Wat veel gasten niet weten is dat wij meer te bieden hebben dan dat. De verschillende faciliteiten waar wij over beschikken maakt ons bedrijf ook uitermate geschikt om workshops te volgen. Hierin zal de gast niet achterover zitten en aanhoren, wat de wijnspecialist of chef te vertellen heeft maar je zal ook zelf aan het werk gezet worden.

Lees dan hier verder

BBQ bij de Twee Provinciën

♦ BBQ ♦

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance. Meer informatie?

Lees dan hier verder

Kerst of nieuwjaarsborrel aan het Paterswoldsemeer!

Niet alleen dineren tijdens de kerst is bij ons restaurant mogelijk. Elk jaar verzorgen wij vele kerstborrels, kerstvieringen voor o.a. bedrijven, en nieuwjaarsrecepties voor bijvoorbeeld scholen. Doordat het restaurant over twee aparte zalen beschikt, kunt u in alle privacy genieten van onze gastvrijheid samen met je vrienden, familie of collega's met uiteraard het prachtige uitzicht over het Paterswoldsemeer!

Wensen bespreken Locatie bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen