Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Wensen bespreken Locatie Bekijken

Feest of partij organiseren | De Twee Provinciën | Feestlocatie aan het Paterswoldsemeer

Bedrijfsfeest VerjaardagsfeestBruiloftCondoleance  ♦ Zakelijk congres

Wilt u een bedrijfsfeest organiseren? Of bent u op zoek naar een mooie locatie voor uw verjaardagsfeest? De Twee Provinciën, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, is dé perfecte feestlocatie aan het water. Wij beschikken over twee sfeervolle zalen en een panoramisch terras aan het water, waardoor wij ruimte kunnen bieden aan grote groepen. Kijk alvast even bij ons binnen.

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft of een uitbundig verjaardagsfeest, wij bieden de ideale feestlocatie. Ook kunt u bij ons terecht voor een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance. Wilt u weten wat er mogelijk is?

☏ 050 309 00 08

Rolstoelvriendelijk | Kindvriendelijk | Gratis parkeren | Uniek uitzicht | (Bijna) alles is mogelijk

feestlocatie groningen

Feesten

De Twee Provinciën is de perfecte feestlocatie voor elke feestelijke gelegenheid. Indien gewenst regelen wij de gehele invulling voor u. Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen. Enkele voorbeelden: bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, themafeest.

 

Lees verder

 

Buffetten

Buffetten

Heerlijk dineren met een (grote) groep? Maak een keuze uit één van onze buffetten of arrangementen.
Uiteraard zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus.

 

Lees verder

 

Zakelijke bijeenkomst

Zakelijke bijeenkomst

Ook voor formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u desgewenst graag bij de organisatie hiervan en zorgen er altijd voor dat uw gasten in de gewenste ambiance ontvangen worden. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van onze audio-visuele faciliteiten.

 

Lees verder

 

Receptiefeest Groningen

Recepties

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance. Meer informatie?

 

Lees verder

 

Workshop op locatie in Groningen

Workshops

Wat veel gasten niet weten is dat wij meer te bieden hebben dan dat. De verschillende faciliteiten waar wij over beschikken maakt ons bedrijf ook uitermate geschikt om workshops te volgen. Hierin zal de gast niet achterover zitten en aanhoren, wat de wijnspecialist of chef te vertellen heeft maar je zal ook zelf aan het werk gezet worden.

 

Lees verder

 

BBQ bij de Twee Provinciën

BBQ

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance. Meer informatie?

 

Lees verder

 

Oud- of nieuwjaarsborrel aan het Paterswoldsemeer!

Naast dineren is De Twee Provinciën uitermate geschikt voor borrels en partijen. Doordat we meerdere aparte zalen hebben, zijn we ook met Oud & Nieuw de ideale locatie voor een borrel of receptie met vrienden, familie of collega's. Geniet daarbij van het mooie uitzicht over het Paterswoldsemeer.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Wensen bespreken Locatie bekijken