Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

TAFEL RESERVEREN MENUKAART

Een uitzonderlijke locatie aan het Paterswoldsemeer

Restaurant de Twee Provinciën

Op een steenworp afstand van de stad Groningen, daar waar de provincies Groningen en Drenthe gebroederlijk samensmelten, bevindt zich het Paterswoldsemeer.


Rolstoelvriendelijk | Kindvriendelijk | Gratis parkeren | Uniek uitzicht | (Bijna) alles is mogelijk
 

In het uiterste zuid-westelijke puntje van het meer torent een authentieke vuurtoren vier boven de omgeving uit. Het is de blijvende herinnering aan het eiland in het Paterswoldsemeer, dat in de loop der jaren tot schiereiland verworden is. Aan de voet van deze vuurtoren vindt u ons Restaurant 'de Twee Provinciën'.

Door deze unieke ligging heeft u tijdens uw verblijf een panoramisch uitzicht over de jachthaven 'Zuidwesthoek' en het Paterswoldsemeer.

Vanaf het ruime terras, dat pal aan het water gelegen is, kunt u genieten van al het moois dat het Paterswoldsemeer te bieden heeft. En, als de weergoden u goed gezind zijn, kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien.

De Twee Provinciën is een veelzijdig horecabedrijf, dat door de uitzonderlijke ligging altijd iets extra's brengt. Het uitzicht over het water blijft fascineren en zal nooit hetzelfde zijn.

Bekijk het uitzicht vanaf de vuurtoren!

Hiervoor is het programma "Photosynth" vereist. Door op "Click here to install Photosynth" in het plaatje te klikken wordt dit programma geïnstalleerd. Het is gratis en onschadelijk. Als de installatie voltooid is zult u teruggebracht worden naar deze pagina en zult u de mogelijkheid hebben om vanaf het puntje van de vuurtoren rond te kijken. Net alsof u er zelf op staat!

TAFEL RESERVEREN MENUKAART 

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Beoordeling door klanten:
8.6/10 - 108 beoordelingen