Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Rolstoelvriendelijk | Kindvriendelijk | Gratis parkeren | Uniek uitzicht | (Bijna) alles is mogelijk

Reserveren


Direct reserveren

Goed nieuws! Vanaf zaterdag 5 juni zijn wij vijf dagen per week geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Vanaf 12.00 uur kan je bij ons genieten van een kop koffie, thee en gebak, lunch, borrel en borrelhapjes. Vanaf 17.00 uur kan je bestellen van onze dinerkaart.

Lunchkaart 

Dinerkaart 


Openingstijden restaurant & terras
Maandag: Gesloten
Dinsdag: Gesloten
Woensdag: 11.00 - 22.00 uur
Donderdag: 11.00 - 22.00 uur
Vrijdag: 11.00 - 22.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 22.00 uur
Zondag: 11.00 - 22.00 uur

Keuken is geopend tot 20.30 uur.

Ons gehele coronaprotocol vind je hier >>>


Tafel reserveren bij De Twee Provinciën

Wat leuk dat je bij ons wilt reserveren! Dit kan je doen door telefonisch contact met ons op te nemen. Wanneer wij jouw aanvraag binnenkrijgen, zullen wij jou vragen naar de status van je gezondheid. Dit in verband met het Coronavirus. We hopen hiervoor op jouw begrip. Reserveren is niet verplicht, maar verzekert jou wel van een tafeltje op ons terras aan het Paterswoldsemeer. Hopelijk tot snel!

Direct reserveren


*Blijf thuis bij Coronaklachten en annuleer je reservering. 

Klantervaringen

Buiten (uit)eten wordt extra leuk door goede bediening! We waren echt te gast op deze mooie locatie aan het Paterswoldse meer. De bediening was top en we hoefden niet lang te wachten. Het eten was (zeer) royaal en erg lekker van smaak. We hadden een goede keuze gemaakt, niet alleen met het eten maar zeker voor het restaurant. Een aanrader!

- Bert

 

Klantervaringen

Lunch aan het meer. Top locatie met een moderne menukaart en fantastische bediening. Heel betaalbaar; écht waar voor je geld. Aanrader!

- Ellert

 

Klantervaringen

Twee dagen na elkaar gaan dineren, het was top. Een zeer goede en vriendelijke bediening. Het personeel was erg behulpzaam. Wat een locatie vlak bij het water en mooi afgeschermd voor de wind. Een prachtig zicht op de plas. Het eten was top. Goede prijs-kwaliteit, een aanrader. Spijtig dat het zo ver is (300km), anders kwam ik er geregeld.

-  Bob

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

    

Openingstijden terras & restaurant

Per ingang van 5 juni 2021
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: geopend van 11.00 - 17.00 uur*

Reserveren is niet verplicht. 

Coronaprotocol

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.

Inschrijven

Sitemap

Social media

Blijf op de hoogte van alle acties, volg ons op social media:

facebook instagram

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
E-mail: info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen