|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Coronaprotocol Wensen bespreken Locatie Bekijken

Coronaprotocol | Restaurant de Twee Provinciën

Maatregelen welke we treffen vanaf 1 juni.

Openingstijden

Geopend van maandag t/m zondag vanaf 1100 uur (keuken van 1130 uur tot 2100 uur) en uitsluitend op reservering. Dit geldt voor zowel diner binnen en buiten, maar ook voor een drankje op het terras. Reserveren is te allen tijde verplicht!

Wij zijn op ons terras geopend vanaf 1100 uur, serveren van de kleine kaart (lunch kaart) vanaf 11.30 uur tot 16.00 uur met een uitloop naar 17.00 uur.

Na 17.00 uur zijn wij alleen geopend voor diner gasten en als er ruimte is zal er ook plaats zijn voor gasten welke alleen een drankje willen komen drinken. Zowel binnen in ons restaurant als buiten op ons terras serveren wij het diner.

Menu en bezoekersinformatie

Wij werken met een aangepaste lunch en diner kaart, voor het diner serveren wij een drie gangen maand menu waarbij de gerechten ook los zijn te bestellen.

Wij hebben tafels waarbij maximaal 4 stoelen bij staan. Grotere gezelschappen (als het gezelschap uit meerdere huishoudens wordt gevormd) zullen aan meerdere tafels geplaceerd gaan worden. Voor besloten groepen (tot maximaal 30 personen inclusief medewerkers) gelden dezelfde regels als bij het diner.

Reserveren

Reserveren kan op diverse manieren

  • Telefoon
  • Mail
  • Reserveringsformulier

Hier wordt ook de vraag gesteld over uw actuele gezondheid. Bij het ontvangst (deurbeleid) moet er een controlegesprek plaatsvinden om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn (bent u verkouden en/of heeft u griepklachten? Zo ja, dan moeten wij u helaas de toegang weigeren. Wij houden ons aan de regels die gemaakt zijn door onze overheid en hopen op uw begrip.  

Binnenkomst

Alle gasten dienen bij binnenkomst hun handen te wassen of te desinfecteren. Dit zullen wij bij de deur aanbienden. Zijn er geen gezondheidsrisico’s dan wordt u begeleid op gepaste afstand, naar uw tafel. Zowel binnen als buiten zijn op 1,5 meter markeringen aangebracht. Dit geldt voor alle vertrekken, op het terras en voor bij de ingang en richting de uitgang.

Ons hoofd bediening gaat over het placeren van de gasten en heeft contact met de persoon die de gasten ontvangt bij de voordeur. Alle gasten komen binnen via de voordeur en vertrekken via de achterdeur. Wij vragen u de de looproutes te volgen en te luisteren naar de instructies.

De looproutes herkent u d.m.v. stickers op de vloer. De instructies vind u als aanduidingen op A4 formaat op bepaalde punten (heel duidelijk ingang is géén uitgang).

Regels bij bezoek

  • Meer dan vier personen aan 1 tafel zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen.
  • Als het controlegesprek bij de ontvangst heeft plaatsgevonden, mogen medewerkers binnen 1,5 meter aan tafel de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten aan tafel zitten.
  • Nadat gasten ons restaurant/ terras hebben verlaten zal de tafel, stoelen en menukaart grondig worden gereinigd voor dat hier weer nieuwe gasten komen te zitten.
  • Zoveel mogelijk contactloos betalen!
  • Op het terras mogen de gasten alléén maar zitten.

Toiletbeleid

Een deel van de toiletgroepen gaan dicht, dit om zoveel mogelijk na iedere toiletgang deze te reinigen. Dit zal nauwlettend gecontroleerd worden en tevens zal de gast gevraagd worden om de ruimte hygiënisch achter te laten, deze instructies hangen in de toiletten.

Wij hopen op uw begrip!

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen