Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Coronaprotocol Afhalen 

Coronaprotocol | Restaurant de Twee Provinciën

In verband met de aangescherpte maatregelen, zijn wij momenteel gesloten. 

Openingstijden

Geopend van maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur (keuken van 11.30 uur tot 20.30 uur). Reserveren is gewenst.

Vanaf 1 oktober zijn wij geopend van woensdag tot en met zondag. Het terras en het restaurant zijn vanaf 11.00 uur geopend. We serveren vanaf 11.30 van de lunchkaart. Van deze gerechten kan je genieten tot 16.00 uur, met een uitloopt naar 17.00 uur. 

Na 17.00 uur zijn wij alleen geopend voor dinergasten en als er ruimte is, zal er ook plaats zijn voor gasten welke alleen een drankje willen komen drinken. Zowel binnen in ons restaurant als buiten op ons terras serveren wij het diner.

Menu en bezoekersinformatie

Wij werken met een aangepaste lunch en dinerkaart. Voor het diner serveren wij een drie gangen maand menu, waarbij de gerechten ook los zijn te bestellen.

Wij hebben tafels waarbij maximaal 4 stoelen staan. Grotere gezelschappen (als het gezelschap uit meerdere huishoudens wordt gevormd) zullen aan meerdere tafels geplaceerd worden. Voor besloten groepen (tot maximaal 30 personen inclusief medewerkers) gelden dezelfde regels als bij het diner.

Reserveren

Reserveren kan op diverse manieren

Hier wordt ook de vraag gesteld over jouw actuele gezondheid. Bij het ontvangst (deurbeleid) moet er een controlegesprek plaatsvinden om in te schatten of er gezondheidsrisico’s zijn (ben je verkouden en/of hebt je griepklachten? Zo ja, dan moeten wij jou helaas de toegang weigeren. Wij houden ons aan de regels die gemaakt zijn door onze overheid en hopen op begrip.  

BinnenkomstCoronamaatregelen De Twee Provinciën

Alle gasten dienen bij binnenkomst hun handen te wassen of te desinfecteren. Dit zullen wij bij de deur aanbieden. Zijn er geen gezondheidsrisico’s dan word je, op gepaste afstand, begeleid naar jouw tafel. Zowel binnen als buiten zijn op 1,5 meter markeringen aangebracht. Dit geldt voor alle vertrekken, op het terras, voor bij de ingang en richting de uitgang.

Ons hoofd bediening gaat over het placeren van de gasten en heeft contact met de persoon die de gasten ontvangt bij de voordeur. Alle gasten komen binnen via de voordeur en vertrekken via de achterdeur. Wij vragen alle gasten de looproutes te volgen en te luisteren naar de instructies.

De looproutes zijn duidelijk uitgestippeld door middel van stickers op de vloer. De instructies vind je als aanduidingen op A4 formaat op bepaalde punten (heel duidelijk: ingang is géén uitgang).

Regels bij bezoek

  • Meer dan vier personen aan één tafel zijn uitsluitend toegestaan als dit personen betreft die een gezamenlijke huishouding vormen.
  • Als het controlegesprek bij de ontvangst heeft plaatsgevonden, mogen medewerkers binnen 1,5 meter aan tafel de bestelling opnemen, uitserveren en afruimen terwijl de gasten aan tafel zitten.
  • Nadat gasten ons restaurant/ terras hebben verlaten zal de tafel, stoelen en menukaart grondig worden gereinigd voor dat hier weer nieuwe gasten komen te zitten.
  • Zoveel mogelijk contactloos betalen!
  • Op het terras mogen de gasten alléén maar zitten.

Toiletbeleid

Een deel van de toiletgroepen gaan dicht, dit om deze zoveel mogelijk na iedere toiletgang te reinigen. Dit zal nauwlettend gecontroleerd worden en tevens zal de gast gevraagd worden om de ruimte hygiënisch achter te laten. Bijbehorende instructies hangen in de toiletten.

Wij hopen op jouw begrip. Alvast bedankt en hopelijk tot snel!

 

Klantervaringen

Buiten (uit)eten wordt extra leuk door goede bediening! We waren echt te gast op deze mooie locatie aan het Paterswoldse meer. De bediening was top en we hoefden niet lang te wachten. Het eten was (zeer) royaal en erg lekker van smaak. We hadden een goede keuze gemaakt, niet alleen met het eten maar zeker voor het restaurant. Een aanrader!

- Bert

 

Klantervaringen

Lunch aan het meer. Top locatie met een moderne menukaart en fantastische bediening. Heel betaalbaar; écht waar voor je geld. Aanrader!

- Ellert

 

Klantervaringen

Twee dagen na elkaar gaan dineren, het was top. Een zeer goede en vriendelijke bediening. Het personeel was erg behulpzaam. Wat een locatie vlak bij het water en mooi afgeschermd voor de wind. Een prachtig zicht op de plas. Het eten was top. Goede prijs-kwaliteit, een aanrader. Spijtig dat het zo ver is (300km), anders kwam ik er geregeld.

-  Bob

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden

Restaurant geopend van woe t/m zo vanaf 11.00 uur
Keuken geopend van 11.00 uur tot 20.30 uur

Op maandag en dinsdag openen wij graag onze deuren voor een groep. In dat geval graag even contact opnemen met ons.

Coronaprotocol

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.

Inschrijven

Sitemap

Social media

Blijf op de hoogte van alle acties, volg ons op social media:

facebook instagram

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen