Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

De leukste workshops aan het water

Workshop aan het water

De Twee Provinciën heeft een hoop te bieden als het gaat om bruiloften, feesten of bedrijfsuitjes. Ook voor diner, een kopje koffie met een appelpuntje of een borrelhapje, zijn wij dagelijks geopend.

Wat veel gasten niet weten is dat wij meer te bieden hebben dan dat. De verschillende faciliteiten waar wij over beschikken maakt ons bedrijf ook uitermate geschikt om workshops te volgen. Hierin zal de gast niet achterover zitten en aanhoren, wat de wijnspecialist of chef te vertellen heeft maar je zal ook zelf aan het werk gezet worden.
Dit kan een kookworkshop zijn maar ook een combinatie workshop van wijn & spijs. Het doel van elke workshop is om de 'leerling' iets te leren wat makkelijk thuis toepasbaar is, om zo je vrienden en familie te kunnen verassen. Dit zal altijd gedaan worden met de nodige dosis humor en nuchterheid wat onze workshops een leuk avondje uit maakt.

Ambiance

Daarnaast zijn onze workshops ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje, die naast een gezellige avond uit, ook hun teambuilding wil verbeteren. Samen zwetend boven de potten en pannen waarin je op elkaar moet kunnen vertrouwen, goed moet kunnen samenwerken en ook nog is in groepsverband wat leert maakt de workshops zeer geschikt als bedrijfsactiviteit.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Geïnteresseerd? Informeer gerust naar de mogelijk heden via 050 3090008 of stuur een mailtje naar info@detweeprovincien.nl

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Beoordeling door klanten:
8.6/10 - 108 beoordelingen