Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Wensen bespreken Locatie

Kookworkshops aan het water | De Twee Provinciën Groningen

header foto twee provincie

Lachen, gieren en lekker eten | Kookworkshop Groningen

Lachen, gieren en lekker eten. Dat is waar het om draait bij de kookworkshops van De Twee Provinciën. Ben jij dol op koken en gezelligheid? En wil jij dit ook nog eens samen met je vrienden of familie doen? Dat kan, De Twee Provinciën verzorgt twee gezellige en tevens lekkere kookworkshops.  

Krijg jij al energie van het bereiden van voedsel en wil je dit graag met andere doen? Of het kan natuurlijk zijn dat jij nog wat extra wilt leren op het gebied van koken. Dan kan je maar een ding doen, kiezen voor de kookworkshops van De Twee Provinciën. Je zal tijdens de kookworkshop niet kunnen achterover hangen, er wordt wel het een en ander van je gevraagd. Je zult actief meedoen en verschillende gerechten bereiden, denk hierbij aan Tapas of Barbecue.  

Culinaire kookworkshop en teambuilding 

Wij snappen als geen ander dat het niet altijd serieus hoeft te zijn, wij zorgen ervoor dat jij tijdens het koken ook nog aan teambuilding doet met je collega’s of vrienden. Naast de teambuilding is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Het doel van de workshop is jullie wat bijbrengen over het koken van bepaalde gerechten, wat je thuis ook kan bereiden. Daarnaast is het natuurlijk een gezellig uitje.  

Ambiance

Onze workshops 

Barbecueworkshop: Ben jij een echte barbecue liefhebber? En wil jij je barbecue skills naar een niveau hoger niveau krijgen en dit samen met vrienden, familie of collega’s? Dan is dit de juiste workshop voor jullie.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken?

Geïnteresseerd? Informeer gerust naar de mogelijk heden via 050 3090008 of stuur een mailtje naar info@detweeprovincien.nl

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Wensen bespreken Locatie