|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Kookworkshops aan het water | De Twee Provinciën Groningen

header foto twee provincie

Lachen, gieren en lekker eten | Kookworkshop Groningen

Lachen, gieren en lekker eten. Dat is waar het om draait bij de kookworkshops van De Twee Provinciën. Ben jij dol op koken en gezelligheid? En wil jij dit ook nog eens samen met je vrienden of familie doen? Dat kan, De Twee Provinciën verzorgt twee gezellige en tevens lekkere kookworkshops.  

Krijg jij al energie van het bereiden van voedsel en wil je dit graag met andere doen? Of het kan natuurlijk zijn dat jij nog wat extra wilt leren op het gebied van koken. Dan kan je maar een ding doen, kiezen voor de kookworkshops van De Twee Provinciën. Je zal tijdens de kookworkshop niet kunnen achterover hangen, er wordt wel het een en ander van je gevraagd. Je zult actief meedoen en verschillende gerechten bereiden, denk hierbij aan Tapas of Barbecue.  

Culinaire kookworkshop en teambuilding 

Wij snappen als geen ander dat het niet altijd serieus hoeft te zijn, wij zorgen ervoor dat jij tijdens het koken ook nog aan teambuilding doet met je collega’s of vrienden. Naast de teambuilding is er natuurlijk ook tijd voor gezelligheid. Het doel van de workshop is jullie wat bijbrengen over het koken van bepaalde gerechten, wat je thuis ook kan bereiden. Daarnaast is het natuurlijk een gezellig uitje.  

Ambiance

De verschillende workshops 

De Twee Provinciën biedt twee verschillende kookworkshops aan, om gezellig met collega’s of vrienden te doen.

Tapasworkshop: Waan je tijdens deze workshop in de Spaanse sferen, in deze culinaire tapasworkshop word je nog eens een echte tapaskoning(in). Het leuke van deze workshop, is dat je meerdere kleine gerechten maakt in teamverband. Je krijgt de mogelijkheid om onder het koken lekker met iedereen te kletsen.  

Barbecueworkshop: Ben jij een echte barbecue liefhebber? En wil jij je barbecue skills naar een niveau hoger niveau krijgen en dit samen met vrienden, familie of collega’s? Dan is dit de juiste workshop voor jullie.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken?

Geïnteresseerd? Informeer gerust naar de mogelijk heden via 050 3090008 of stuur een mailtje naar info@detweeprovincien.nl

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen