Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Barbecueworkshop Groningen | De Twee Provinciën

De barbecueworkshop is mogelijk van 1 oktober t/m 1 april

Wilt u een mooie, lange zomerdag sfeervol afsluiten in gezelschap? Beleef bij ons een gezellige barbecue workshop met vrienden of vrienden. Zodra het namelijk weer 20 graden is, zet heel Nederland de barbecue weer aan. Ben jij nou nog geen barbecue topper? Dan kan dit een speciale gelegenheid zijn om hier eens verandering in te brengen.  

Met een barbecue workshop op onze locatie, georganiseerd door ons eigen personeel, weet je zeker dat dit de beste barbecue sessie zal zijn die je ooit hebt meegemaakt. Allemaal vers bereid met het beste kwaliteit vlees dat wij in huis hebben. Of je nu met vrienden, collega's of familie wilt gaan barbecueën het kan allemaal! En dat op onze prachtige locatie aan het water. 

contentheader

Barbecueworkshop voor beginners en gevorderden

Ben je (nog) geen barbecue topper? Maar wil je wel echt graag een grill master worden? Daar gaat De Twee Provinciën voor zorgen. Wij leren je allerlei handigheidjes, en dit gecombineerd met een gezellig avond met je vrienden, collega's of familie. 

We zullen jullie leren hoe je het beste verschillende stukken vlees kan bereiden, inclusief marinade en bijgerechten. Zodat je de volgende keer alles thuis ook zo kan bereiden.

Hoe de workshop eruit gaat zien 

De Twee Provinciën zorgt voor alle barbecues en vlees. Het vlees kopen wij in bij onze leverancier, die gegarandeerd kwaliteit levert. Vervolgens gaan jullie in groepen achter de barbecues staan en gaan jullie verschillende soorten vlees barbecueën onder toezicht van onze barbecue expert. Uiteraard is dit allemaal onder het genot van een wijntje of biertje!  

Wat gaan we bereiden? 

Bij de Twee Provinciën maken we uitsluitend gebruik van vlees van topkwaliteit voor de beste (smaak)ervaring. Wat voor soorten vlees we gaan bereiden wordt in overleg bepaald.

 

Geïnteresseerd in een Barbecue workshop? 

Neem contact op
 

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken