Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Save the date Locatie

Beleef de bruiloft van je dromen aan een mooie trouwlocatie aan het water in Haren, Groningen

Vier uw trouwdag bij de Twee Provinciën in Groningen

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar nu is de vraag, waar wordt de bruiloft georganiseerd? Gelegen op een authentiek schiereiland aan de rand van het Paterswoldsemeer in Haren, Groningen, ligt de Twee Provinciën. Naast heerlijk eten in het restaurant is het ook de perfecte trouwlocatie. U kunt uw complete trouwdag bij ons vieren, van het ja-woord tot de receptie!  

Beleef samen met je gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer bij onze mooie bruiloft locatie. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord Nederland op de grens van Groningen en Drenthe. Organiseer een spectaculaire bruiloft, trouwfeest, receptie en diner op onze unieke trouwlocatie aan het water. Bij de Twee Provinciën worden al jullie dromen werkelijkheid!

Trouwdag bespreken

Trouwlocatie de twee provinciën

De mooiste officiële trouwlocatie in de provincie Groningen

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk de huwelijksvoltrekking bij ons plaats te laten vinden. Elkaar het 'JA-woord' geven aan de rand van het water... Wie wil dat nou niet? De Twee Provinciën is dé alles-in-een locatie voor uw bruiloft, u kunt na de bruiloft ceremonie op de zelfde locatie als het trouwfeest geven! Geen gedoe met heen en weer rijden tussen de trouwlocatie en de receptie locatie, na de trouwceremonie kunt u gelijk doorgaan met het bruidsfeest! Wanneer het mooi weer is tijdens uw bruiloft is het ook mogelijk om uw bruiloft buiten te vieren, heerlijk in het zonnetje op het terras.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Proost tijdens de receptie op het bruidspaar aan het water

Na de huwelijksvoltrekking is er alle gelegenheid om te proosten op het huwelijk. Wanneer het mooi weer is doen we dit natuurlijk aan het water van het Paterswoldsemeer. Wij zorgen voor knallende kurken en de juiste sfeer. Een heerlijk glaasje champagne (of iets anders) en een lekker hapje eten. Het is ook een prachtig moment voor een de trouwfoto’s, en natuurlijk een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer.

Heerlijk eten tijdens het bruidsdiner op de trouwlocatie

Na de toast kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant van De Twee Provinciën. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan jullie. Bij mooi weer kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bruiloft diner, bekijk onze buffetten om inspiratie op te doen.

Trouwen aan het water in GroningenTrouwen aan het paterswoldsemeer

Bruiloftsfeest vieren op locatie bij de Twee Provinciën

Na de trouwceremonie valt er natuurlijk wat te vieren, u kunt gelijk doorgaan met het trouwfeest! Bij De Twee Provinciën zijn er twee sfeervolle feestzalen en een ruim terras aan het water van het Paterswoldsemeer. Onze trouwfeestlocatie is geschikt voor kleine en grote groepen, tot wel 1000 mensen! Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest, alles is mogelijk bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën.

Vier uw complete bruiloft op de trouwlocatie van de Twee Provinciën

Je huwelijksdag is niet zomaar een dag. Het is een dag die perfect moet verlopen. Het grote voordeel van De Twee Provinciën is dat alles op één trouwlocatie plaats kan vinden. Trouwen, toasten, dineren, feesten ,het kan bij ons allemaal. Dus, geen gedoe met vervoer van de ene naar de andere trouwlocatie.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie trouwdag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zullen er voor zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie het willen!

Trouwens Paterswoldsemeer

SAVE THE DATE! RESERVEER JULLIE PERFECTE TROUWLOCATIE

Enthousiast geworden? Op basis van uw wensen kunnen we een offerte van de kosten van de trouwlocatie opstellen. Vul hieronder het Save The Date formulier in en wij nemen spoedig contact op om jullie wensen te bespreken!

Save the date Locatie

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl