Reserveren
 
 Telefoonnummer de twee provinciën  050 309 0008
 e-mail adres de twee provinciën  info@detweeprovincien.nl

Trouwen bij de Twee Provincien


Beleef je droomdag aan een mooie trouwlocatie aan het water in Haren, Groningen

Gelegen op een authentiek schiereiland aan de rand van het Paterswoldsemeer in Haren, Groningen, is de De Twee Provinciën de perfecte trouwlocatie. Beleef samen met je gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer bij onze mooie trouwlocatie. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord Nederland in Haren, Groningen. Bij de mooie trouwlocatie aan het water van De Twee Provinciën worden al jullie dromen werkelijkheid. Jullie droomdag, op de perfecte trouwlocatie!

Geef het JA-woord aan het Paterswoldsemeer in Haren, Groningen

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk de huwelijksvoltrekking bij ons plaats te laten vinden. Elkaar het 'JA-woord' geven aan de rand van het water... Wie wil dat nou niet?

      img                 img

Proosten op het bruidspaar aan het water

Na de huwelijksvoltrekking is er alle gelegenheid om te proosten op het huwelijk. Wanneer het mooi weer is doen we dit natuurlijk aan het water van het Paterswoldsemeer. Wij zorgen voor knallende kurken en de juiste sfeer. Een prachtig moment voor een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer...

Bruidsdiner bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën in Haren, Groningen

Na de toast kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant van De Twee Provinciën. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan jullie. Bij mooi weer kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer.

Bruiloftsfeest bij De Twee Provinciën in Haren, Groningen

Bij De Twee Provinciën zijn er twee sfeervolle feestzalen en een ruim terras aan het water van het Paterswoldsemeer. Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest, alles is mogelijk bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën

Bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën kan alles op één locatie

Je huwelijksdag is niet zomaar een dag. Het is een dag die perfect moet verlopen. Het grote voordeel van De Twee Provinciën is dat alles op één trouwlocatie plaats kan vinden. Trouwen, toasten, dineren, feesten ,het kan bij ons allemaal. Dus, geen gedoe met vervoer van de ene naar de andere trouwlocatie.

    img bw            img bw

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie trouwdag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zullen er voor zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie het willen!

Save the date! Reserveer jullie perfecte trouwlocatie.

Enthousiast geworden? Vul rechtsboven het Save The Date formulier in en wij nemen spoedig contact op om jullie wensen te bespreken!

diamond ring

Geef het JA-woord aan het water!
 

Beleef de mooiste dag van jullie leven bij De Twee Provinciën!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jullie op.

Adres

Meerweg 245
9752 XD Haren
T:050 309 0008

Restaurant de Twee Provinciën
 

  Bekijk onze
  nieuwe menukaart

Bekijk de omgeving

Restaurant de Twee Provinciën
Trouwlocatie de Twee Provincien
Agenda
Fotoalbum Restaurant de Twee Provincien
Klik en plan direct uw route
Inschrijven nieuwsbrief