Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Save the date Locatie

Trouwlocatie aan het Paterswoldsemeer | Groningen

Trouwlocatie de twee provinciën

♦ Droombruiloft  ♦ Locatie aan het water ♦ Ruime zalen ♦ Groot terras ♦

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar nu is de vraag: waar wordt de bruiloft georganiseerd? Gelegen aan de rand van het Paterswoldsemeer in het Groningse Haren, ligt De Twee Provinciën. Door de prachtige ligging, de ruime zalen, en het terras aan het water is dit de perfecte trouwlocatie.

Vier jullie complete trouwdag bij ons: van het ja-woord tot de receptie!

Beleef samen met je gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer bij onze prachtige bruiloft locatie. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe. Bij De Twee Provinciën worden al jullie dromen werkelijkheid!

Meer informatie ☏ 050 309 00 08

 

De mooiste officiële trouwlocatie in de provincie Groningen

♦ Alles-in-een locatie ♦  Sfeervol ♦ Aan het Paterswoldsemeer ♦

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk zowel de huwelijksvoltrekking, de ceremonie, de receptie, het diner als het bruidsfeest bij ons te vieren. Schijnt het zonnetje? Ons ruime terras biedt de mogelijkheid de bruiloft buiten te vieren. De Twee Provinciën is jullie alles-in-een trouwlocatie aan het Paterswoldsemeer.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Trouwen aan het water in Groningen

Toosten & Trouwfoto's

Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om een toost uit te brengen op het huwelijk en het kersverse bruidspaar. Wij zorgen voor knallende kurken, een glaasje champagne, een hapje eten en de juiste sfeer. Onze locatie leent zich ook uitstekend voor de trouwfoto’s, en natuurlijk een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer.

Trouwen aan het paterswoldsemeer

Dineren & Feesten

Na de toost is het mogelijk om met al jullie gasten te dineren in het restaurant van De Twee Provinciën. Bij mooi weer kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft diner, bekijk onze buffetten ter inspiratie.


Bruiloftsfeest vieren op locatie bij De Twee Provinciën

♦ Ruime feestzalen ♦ Sfeervol ♦ Kleine en grote groepen ♦ 

Vier jullie trouwfeest in de sfeervolle feestzalen of op het ruime terras van De Twee Provinciën, gelegen aan het Paterswoldsemeer. Onze trouwfeestlocatie is geschikt voor kleine en grote groepen, tot wel 1000 mensen! Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest, alles is mogelijk bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën.

trouwlocatie groningen

Vier jullie complete bruiloft op de trouwlocatie van De Twee Provinciën

Trouwen  Toosten Dineren  Feesten

Je huwelijksdag is niet zomaar een dag. Het is een dag die perfect moet verlopen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie trouwdag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie het willen!

Trouwens Paterswoldsemeer

SAVE THE DATE! RESERVEER JULLIE PERFECTE TROUWLOCATIE

Enthousiast geworden? Op basis van jullie wensen kunnen we een offerte van de kosten van de trouwlocatie opstellen. Vul hieronder het Save The Date formulier in, dan nemen wij zo spoedig contact op om jullie wensen te bespreken!

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Save the date Locatie