050 309 00 08

De Twee Provincien

Save the date Locatie

Beleef je droomdag aan een mooie trouwlocatie aan het water in Haren, Groningen

SAVE THE DATE

Gelegen op een authentiek schiereiland aan de rand van het Paterswoldsemeer in Haren, Groningen, is de De Twee Provinciën de perfecte trouwlocatie. Beleef samen met je gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer bij onze mooie trouwlocatie. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord Nederland in Haren, Groningen. Bij de mooie trouwlocatie aan het water van De Twee Provinciën worden al jullie dromen werkelijkheid. Jullie droomdag, op de perfecte trouwlocatie!

Trouwlocatie de twee provinciën

GEEF HET JA-WOORD AAN HET PATERSWOLDSEMEER IN HAREN, GRONINGEN

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk de huwelijksvoltrekking bij ons plaats te laten vinden. Elkaar het 'JA-woord' geven aan de rand van het water... Wie wil dat nou niet?

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

PROOSTEN OP HET BRUIDSPAAR AAN HET WATER

Na de huwelijksvoltrekking is er alle gelegenheid om te proosten op het huwelijk. Wanneer het mooi weer is doen we dit natuurlijk aan het water van het Paterswoldsemeer. Wij zorgen voor knallende kurken en de juiste sfeer. Een prachtig moment voor een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer...

BRUIDSDINER BIJ DE TROUWLOCATIE VAN DE TWEE PROVINCIËN IN HAREN, GRONINGEN

Na de toast kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant van De Twee Provinciën. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan jullie. Bij mooi weer kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer.

Trouwen aan het water in GroningenTrouwen aan het paterswoldsemeer

BRUILOFTSFEEST BIJ DE TWEE PROVINCIËN IN HAREN, GRONINGEN

Bij De Twee Provinciën zijn er twee sfeervolle feestzalen en een ruim terras aan het water van het Paterswoldsemeer. Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest, alles is mogelijk bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën

BIJ DE TROUWLOCATIE VAN DE TWEE PROVINCIËN KAN ALLES OP ÉÉN LOCATIE

Je huwelijksdag is niet zomaar een dag. Het is een dag die perfect moet verlopen. Het grote voordeel van De Twee Provinciën is dat alles op één trouwlocatie plaats kan vinden. Trouwen, toasten, dineren, feesten ,het kan bij ons allemaal. Dus, geen gedoe met vervoer van de ene naar de andere trouwlocatie.

Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie trouwdag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zullen er voor zorgen dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie het willen!

Trouwens Paterswoldsemeer

SAVE THE DATE! RESERVEER JULLIE PERFECTE TROUWLOCATIE

Enthousiast geworden? Vul hieronder het Save The Date formulier in en wij nemen spoedig contact op om jullie wensen te bespreken!

Save the date Locatie

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur
Zaterdag en zondag vanaf 8.30 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl