|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Save the date Locatie

Trouwlocatie aan het Paterswoldsemeer | Groningen

♦ Droombruiloft  ♦ Locatie aan het water ♦ Ruime zalen ♦ Groot terras ♦

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Maar nu is de vraag: waar wordt de bruiloft georganiseerd? Gelegen aan de rand van het Paterswoldsemeer in het Groningse Haren, ligt De Twee Provinciën. Door de prachtige ligging, de ruime zalen, en het terras aan het water is dit de perfecte trouwlocatie.

Vier jullie complete trouwdag bij ons: van het ja-woord tot de receptie!

Beleef samen met je gasten de romantiek van het prachtige Paterswoldsemeer bij onze prachtige bruiloft locatie. Ervaar de zwoele werking van het kabbelende water op één van de mooiste plekken van Noord-Nederland, op de grens van Groningen en Drenthe. Bij De Twee Provinciën worden al jullie dromen werkelijkheid!

Meer informatie ☏ 050 309 00 08

Trouwlocatie de twee provinciën

De mooiste officiële trouwlocatie in de provincie Groningen

♦ Alles-in-een locatie ♦  Sfeervol ♦ Aan het Paterswoldsemeer ♦

De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Hierdoor is het mogelijk zowel de huwelijksvoltrekking, de ceremonie, de receptie, het diner als het bruidsfeest bij ons te vieren. Schijnt het zonnetje? Ons ruime terras biedt de mogelijkheid de bruiloft buiten te vieren. De Twee Provinciën is jullie alles-in-een trouwlocatie aan het Paterswoldsemeer.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Trouwen aan het water in Groningen

Toosten & Trouwfoto's

Na de huwelijksvoltrekking is het tijd om een toost uit te brengen op het huwelijk en het kersverse bruidspaar. Wij zorgen voor knallende kurken, een glaasje champagne, een hapje eten en de juiste sfeer. Onze locatie leent zich ook uitstekend voor de trouwfoto’s, en natuurlijk een groepsfoto aan de kade van het Paterswoldsemeer.

Trouwen aan het paterswoldsemeer

Dineren & Feesten

Na de toost is het mogelijk om met al jullie gasten te dineren in het restaurant van De Twee Provinciën. Bij mooi weer kan er uiteraard buiten gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie bruiloft diner, bekijk onze buffetten ter inspiratie.


Bruiloftsfeest vieren op locatie bij De Twee Provinciën

♦ Ruime feestzalen ♦ Sfeervol ♦ Kleine en grote groepen ♦ 

Vier jullie trouwfeest in de sfeervolle feestzalen of op het ruime terras van De Twee Provinciën, gelegen aan het Paterswoldsemeer. Onze trouwfeestlocatie is geschikt voor kleine en grote groepen, tot wel 1000 mensen! Hierdoor bieden wij u de ruimte die het beste bij uw bruiloft past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest, alles is mogelijk bij de trouwlocatie van De Twee Provinciën.

trouwlocatie groningen

Vier jullie complete bruiloft op de trouwlocatie van De Twee Provinciën

Trouwen  Toosten Dineren  Feesten

Je huwelijksdag is niet zomaar een dag. Het is een dag die perfect moet verlopen. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide kennissenkring zijn wij bovendien in staat jullie van begin tot eind te adviseren en daar waar gewenst te ondersteunen. Op jullie trouwdag hoeven jullie je uiteraard nergens zorgen over te maken. Wij letten op de details en zorgen ervoor dat jullie trouwdag perfect verloopt, precies zoals jullie het willen!

Trouwens Paterswoldsemeer

SAVE THE DATE! RESERVEER JULLIE PERFECTE TROUWLOCATIE

Enthousiast geworden? Op basis van jullie wensen kunnen we een offerte van de kosten van de trouwlocatie opstellen. Vul hieronder het Save The Date formulier in, dan nemen wij zo spoedig contact op om jullie wensen te bespreken!

Save the date Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen