|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Coronaprotocol Wensen bespreken Locatie Bekijken

#1 Terras aan het Paterswoldsemeer | Restaurant De Twee Provinciën

Lekker terrassen aan het Paterswoldsemeer? Gezellig borrelen, lunchen of dineren met een adembenemend uitzicht op het Paterswoldsemeer én de Groninger Martinitoren! Op het terras van Restaurant de Twee Provinciën geniet u van heerlijk eten en drinken rust en ruimte om u heen.

Terras reserveren verplicht

Wilt u van ons heerlijke terras aan het water genieten? Dat kan! Maar een plek op het terras reserveren is in verband met corona te allen tijde verplicht. Dat kan zowel via telefoon als via dit formulier en via mail. We stellen u een aantal korte vragen over de status van uw gezondheid. Wij hopen op uw begrip. 

Voor vandaag nog een tafel reserveren op het terras? Neem dan even telefonisch contact op. De reservering is pas definitief als wij deze bevestigd hebben. Vanaf 11:00 uur kunt u terecht op ons terras aan het water. De kleine kaart (lunch) serveren we van 11.30 uur t/m 16:00, met een uitloop tot 17:00 uur. Vanaf dan zijn we alleen voor dinergasten geopend.  

Veelzijdig genieten op ons terras direct aan het water

Kom veelzijdig genieten bij Restaurant De Twee Provinciën. Romantisch met z'n tweeën of gezellig met een (grote) groep, op ons direct aan het water gelegen terras, waar u altijd een tafel vindt die bij u past. Onze lunch- en dinerkaarten zijn compleet en houden rekening met ieders belang, daarnaast wisselt onze kaart met het seizoen wat uw bezoek elke keer een andere belevenis geeft. Onze gepassioneerde koks staan graag voor u klaar en werken uitsluitend met verse en eerlijke producten. 

Na een frisse duik, genieten van het panoramisch uitzicht

Een terrasje pakken, misschien wel de meest favoriete bezigheid onder de Nederlanders bij mooi weer. Kom genieten van ons terras aan het Paterswoldsemeer. Op een warme dag afkoelen in het meer om vervolgens een drankje bij ons te komen doen. Onze locatie is geheel kindvriendelijk, dus komt gerust langs met het hele gezin! De Twee Provinciën brengt door de uitzonderlijke ligging, altijd iets extra’s. Het panoramisch uitzicht maakt een bezoek aan ons terras aan het water helemaal af. Komt u gezellig langs? Reserveer hieronder telefonisch een tafel.

Direct reserveren

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen