Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Kookworkshops op de grens van Groningen en Drenthe

Een gezellige kookworkshop met heerlijke wijnen

Op 13 december 2016 vindt de volgende kookworkshop plaats. U bereid gerechten met een 'wilde tint', welke begeleidt worden met heerlijke wijnen. Zo leert u in de keuken de fijne kleepjes van het chefkok-vak, en wordt uw kennis wat betreft wijnen geprikkeld door onze vaste wijnspecialist Ruud van der Valk. 

Kookworkshop

Wijn en Spijs

In combinatie met de gerechten, welke u zelf bereid, willen wij laten zien wat een gerecht met de wijn kan doen. Of wat doet de wijn met het gerecht?
Zo kunt u ook thuis uw eigen gasten verwennen met dat geen wat er geleerd is in de keuken. De gerechten die u kookt zijn gebaseerd op onze maandelijks wisselende menu. Hierdoor kunt u na het volgen van een van deze workshops, ook thuis op restaurant niveau koken voor uw gasten met uiteraard de daarbij behorende wijn

                                   

Een gezellige kookworkshop bijwonen? 

kosten per persoon bedragen € 49,95 per persoon inclusief alle drankjes.                    

Enthousiast? Vul het contact formulier hieronder in en reserveer voor een leuk avondje uit!

 

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken