Op 13 december 2016 vindt de volgende kookworkshop plaats. U bereid gerechten met een 'wilde tint', welke begeleidt worden met heerlijke wijnen. Zo leert u in de keuken de fijne kleepjes van het chefkok-vak, en wordt uw kennis wat betreft wijnen geprikkeld door onze vaste wijnspecialist Ruud van der Valk.
In combinatie met de gerechten, welke u zelf bereid, willen wij laten zien wat een gerecht met de wijn kan doen. Of wat doet de wijn met het gerecht?
Zo kunt u ook thuis uw eigen gasten verwennen met dat geen wat er geleerd is in de keuken. De gerechten die u kookt zijn gebaseerd op onze maandelijks wisselende menu. Hierdoor kunt u na het volgen van een van deze workshops, ook thuis op restaurant niveau koken voor uw gasten met uiteraard de daarbij behorende wijn
Een gezellige kookworkshop bijwonen?
kosten per persoon bedragen € 49,95 per persoon inclusief alle drankjes.
Enthousiast? Vul het contact formulier hieronder in en reserveer voor een leuk avondje uit!
Restaurant geopend van woe t/m zo vanaf 11.00 uur
Keuken geopend van 11.00 uur tot 20.30 uur
Op maandag en dinsdag openen wij graag onze deuren voor een groep. In dat geval graag even contact opnemen met ons.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.
Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl