Op 13 december 2016 vindt de volgende kookworkshop plaats. U bereid gerechten met een 'wilde tint', welke begeleidt worden met heerlijke wijnen. Zo leert u in de keuken de fijne kleepjes van het chefkok-vak, en wordt uw kennis wat betreft wijnen geprikkeld door onze vaste wijnspecialist Ruud van der Valk.
In combinatie met de gerechten, welke u zelf bereid, willen wij laten zien wat een gerecht met de wijn kan doen. Of wat doet de wijn met het gerecht?
Zo kunt u ook thuis uw eigen gasten verwennen met dat geen wat er geleerd is in de keuken. De gerechten die u kookt zijn gebaseerd op onze maandelijks wisselende menu. Hierdoor kunt u na het volgen van een van deze workshops, ook thuis op restaurant niveau koken voor uw gasten met uiteraard de daarbij behorende wijn
Een gezellige kookworkshop bijwonen?
kosten per persoon bedragen € 49,95 per persoon inclusief alle drankjes.
Enthousiast? Vul het contact formulier hieronder in en reserveer voor een leuk avondje uit!
Na deze week neem ik, na 18 prachtige jaren, afscheid van Restaurant de Twee Provinciën. Wat heb ik genoten van alle bruiloften, feesten en mooie momenten die ik daar heb mogen meemaken. Maar nu is het tijd voor een nieuw avontuur! 🎉
Per 1 februari 2025 ga ik aan de slag bij Vijfschaft Catering in Tynaarlo, waar ik mijn passie en ervaring inzet om het bedrijf verder te laten groeien. Daarnaast start ik mijn eigen BBQ-concept: Grill en Chill.🔥 Hier ga ik unieke BBQ-belevingen verzorgen. Benieuwd? Neem een kijkje op www.grillenchill.nl!
Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen en de onvergetelijke herinneringen. Mijn telefoonnummer blijft hetzelfde: 06-51141600.
~ Marcel de Vries