Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Kookworkshops op de grens van Groningen en Drenthe

Een gezellige kookworkshop met heerlijke wijnen

Op 13 december 2016 vindt de volgende kookworkshop plaats. U bereid gerechten met een 'wilde tint', welke begeleidt worden met heerlijke wijnen. Zo leert u in de keuken de fijne kleepjes van het chefkok-vak, en wordt uw kennis wat betreft wijnen geprikkeld door onze vaste wijnspecialist Ruud van der Valk. 

Kookworkshop

Wijn en Spijs

In combinatie met de gerechten, welke u zelf bereid, willen wij laten zien wat een gerecht met de wijn kan doen. Of wat doet de wijn met het gerecht?
Zo kunt u ook thuis uw eigen gasten verwennen met dat geen wat er geleerd is in de keuken. De gerechten die u kookt zijn gebaseerd op onze maandelijks wisselende menu. Hierdoor kunt u na het volgen van een van deze workshops, ook thuis op restaurant niveau koken voor uw gasten met uiteraard de daarbij behorende wijn

                                   

Een gezellige kookworkshop bijwonen? 

kosten per persoon bedragen € 49,95 per persoon inclusief alle drankjes.                    

Enthousiast? Vul het contact formulier hieronder in en reserveer voor een leuk avondje uit!

 

Klantervaringen

Buiten (uit)eten wordt extra leuk door goede bediening! We waren echt te gast op deze mooie locatie aan het Paterswoldse meer. De bediening was top en we hoefden niet lang te wachten. Het eten was (zeer) royaal en erg lekker van smaak. We hadden een goede keuze gemaakt, niet alleen met het eten maar zeker voor het restaurant. Een aanrader!

- Bert

 

Klantervaringen

Lunch aan het meer. Top locatie met een moderne menukaart en fantastische bediening. Heel betaalbaar; écht waar voor je geld. Aanrader!

- Ellert

 

Klantervaringen

Twee dagen na elkaar gaan dineren, het was top. Een zeer goede en vriendelijke bediening. Het personeel was erg behulpzaam. Wat een locatie vlak bij het water en mooi afgeschermd voor de wind. Een prachtig zicht op de plas. Het eten was top. Goede prijs-kwaliteit, een aanrader. Spijtig dat het zo ver is (300km), anders kwam ik er geregeld.

-  Bob

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden terras & restaurant

Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: geopend van 11.00 - 23.00 uur*

Reserveren is niet verplicht. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.

Inschrijven

Sitemap

Social media

Blijf op de hoogte van alle acties, volg ons op social media:

facebook instagram

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
E-mail: info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen