Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Wensen bespreken Locatie

Condoleance Locatie Groningen | Paterswoldsemeer

Condoleance

Fijne locatie voor uitvaart of condoleance

Afscheid nemen, in de vorm van een uitvaart of condoleance, van een dierbare is een indrukwekkende gebeurtenis. Het is dan ook fijn om voor of na het afscheid samen te zijn met familie en vrienden. Elkaar steunen en condoleren in een passende omgeving op een fijne condoleance locatie. Een omgeving waar rust heerst, waar tijd geen rol speelt, en waar ook aandacht en ruimte is voor een lekker hapje en een drankje. Wij hebben twee zalen beschikbaar die geschikt zijn als condoleance locatie waar u in een afgesloten omgeving fijn samen kunt zijn met familie en vrienden. 

Wij creëren graag een fijne omgeving voor u. Of het nou koffie met cake, een uitgebreide lunch of een borrel met bijgaande hapjes is, alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op om samen met ons te bespreken wat uw wensen zijn. Wij staan graag voor u klaar.

Wensen bespreken

Een sfeervolle condoleance locatie 

Na het overlijden van een dierbare komt er erg veel op u af, onder andere het organiseren van de begrafenis of crematie. Na de uitvaart is het prettig om in een rustige sfeer te kunnen condoleren en tijd met familie en vrienden door te brengen. Wij stellen een of beiden zalen volledig tot uw beschikking als condoleance locatie. De “kleine” zaal biedt plaats aan maximaal 130 personen en de “grote” zaal heeft plek voor ongeveer 200 mensen. De zalen liggen aan elkaar en kunnen gecombineerd worden. Onze condoleance locatie biedt ook voldoende parkeerruimte en de locatie is geheel rolstoelvriendelijk.

Bespreek alle wensen met ons

Wij helpen u graag met het organiseren van uw condoleance. Een overlijden en uitvaart zijn nooit prettig, daarom ontzorgen we u graag door te helpen bij het perfect inrichten van de condoleance locatie. Voor meer informatie, het bespreken van uw wensen of een passende offerte voor een condoleance kunt u contact met ons opnemen op 050 309 00 08. Ook kunt u op onderstaande knop klikken en het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Wensen bespreken Locatie