Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

CADEAUBONNEN BESCHIKBAAR (VIA DE WIDGET RECHTSONDER)! STEUN ONS EN KOOP EEN CADEAUBON VOOR UZELF OF MENSEN IN UW OMGEVING. 

Wensen bespreken Locatie

Condoleance Locatie Groningen | Paterswoldsemeer

Condoleance

♦ Fijne locatie voor uitvaart of condoleance ♦

Afscheid nemen, in de vorm van een uitvaart of condoleance, van een dierbare is een indrukwekkende gebeurtenis. Het is dan ook fijn om voor of na het afscheid samen te zijn met familie en vrienden. Elkaar steunen en condoleren in een passende omgeving. Een omgeving waar rust heerst, waar tijd geen rol speelt,  en waar ook aandacht en ruimte is voor een lekker hapje en een drankje. Wij hebben voor condoleances twee zalen beschikbaar waar u in een afgesloten omgeving fijn samen kunt zijn met familie en vrienden. 

Wij creëren graag een fijne omgeving voor u. Of het nou koffie met cake,een uitgebreide lunch of een borrel met bijgaande hapjes is,  alles is bespreekbaar. Neem contact met ons op om samen met ons te bespreken wat uw wensen zijn. Wij staan graag voor u klaar.

Wensen bespreken

♦ Organiseer uw condoleance op een sfeervolle locatie ♦

Na het overleiden van een dierbare komt er erg veel op u, onder andere het organiseren van de begrafenis of crematie. Na de uitvaart is het prettig om in een rustige sfeer te kunnen condoleren en tijd met familie en vrienden door te brengen. Wij stellen een of beiden zalen volledig tot uw beschikking. De “kleine” zaal biedt plaats aan maximaal 130 personen en de “grote” zaal heeft plek voor ongeveer 200 mensen. De zalen liggen aan elkaar en kunnen gecombineerd worden. Onze condoleance locatie biedt ook voldoende parkeerruimte en de wij zijn een rolstoelvriendelijke locatie.

♦ Bespreek uw wensen met ons ♦

Wij helpen u graag met het organiseren van uw condoleance. Een overlijden en uitvaart zijn nooit prettig, daarom ontzorgen  we u graag door te helpen bij de condoleance. Voor meer informatie, het bespreken van uw wensen of een passende offerte voor een condoleance kunt u contact met ons opnemen op 050 309 00 08. Ook kunt u op onderstaande knop klikken en het formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag gesloten
Dinsdag t/m zondag vanaf 11.00 uur

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.3 / 5 - 108 Beoordelingen