Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Wensen bespreken Locatie

Buffet restaurant in Groningen

Voor al uw buffetten en arrangementen voor een grote groep.

Buffet bij de Twee Provinciën

Wilt u heerlijk dineren met een (grote) groep, op een mooie locatie in Groningen? En op zoek naar een buffet restaurant in Groningen? Maak een keuze uit één van onze buffetten of arrangementen. Onze buffetten zijn heel geschikt voor grote groepen, bijvoorbeeld wanneer u een verjaardag of bruiloft wilt vieren. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten arrangementen, van lunchbuffetten en koude buffetten tot bittergarnituren en desserts buffetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een buffet arrangement op maat te maken en op uw smaak en wensen aan te passen. Ook bieden wij veel mogelijkheden voor vegetariërs en houden wij rekening met eventuele dieet wensen. Bij ons buffet restaurant in Groningen heeft u voor ieder wat wils!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wensen bespreken

De verschillende buffetten van buffet restaurant De Twee Provinciën

Benieuwd naar de verschillende buffetten? Hieronder vindt u een overzicht van de arrangementen die wij voor u hebben samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen buffet of arrangement samen te stellen. De kosten van het buffet zijn afhankelijk van het aantal en de soort gerechten. Afhankelijk van uw keuzes wordt er een prijs per persoon bepaald, de onderstaande buffetten kunnen natuurlijk worden aangepast wat de prijs kan beïnvloeden.

BEKIJK ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

Buffet arrangement op maat

Wanneer u iets te vieren heeft of gewoon lekker uit eten wilt gaan met een grote groep in Groningen dan zijn onze buffetten een ideale keuze! Onze chefs bij ons buffet restaurant in Groningen staan voor u klaar om de heerlijkste vlees, vis, vegetarische en dessert gerechten te bereiden. Het buffet kan zo uitgebreid zijn als u wilt, combineer verschillende hapjes, soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. We hebben voor iedereen wel wat lekkers! Ook heeft u verschillende opties voor het drinken inclusief fris, bier en wijn, wilt u het feest helemaal compleet maken dan kunt u ook voor een open bar kiezen. Ook hebben wij seizoensgebonden opties, in de zomer of met mooi weer kunt u van een heerlijk barbecue buffet genieten.

Uiteraard zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat u optimaal kunt genieten bij ons buffet restaurant in Groningen. 

Buffetten in Groningen en Drenthe bij de Twee Provinciën

Wilt u van een heerlijk genieten bij een buffet restaurant in Groningen? Maak een keuze uit één van onze buffetten of arrangementen. Uiteraard zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zien u graag in ons buffet restaurant in Groningen!

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Wensen bespreken Locatie