|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

Buffetten en arrangementen voor een grote groep

Buffet bij de Twee Provinciën

Wilt u heerlijk dineren met een (grote) groep, op een mooie locatie in Groningen? Maak een keuze uit één van onze buffetten of arrangementen. Onze buffetten zijn heel geschikt voor grote groepen, bijvoorbeeld wanneer u een verjaardag of bruiloft wilt vieren. U heeft een ruime keuze uit verschillende soorten arrangement, van lunchbuffetten en koude buffetten tot  bittergarnituren en desserts buffetten. Natuurlijk is het ook mogelijk om een buffet arrangement op maat te maken en op uw smaak en wensen aan te passen. Ook bieden wij veel mogelijkheden voor vegetariërs en houden wij rekening met eventuele dieet wensen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wensen bespreken

Bekijk de verschillende buffetten van de twee provinciën

Benieuwd naar de verschillende buffetten? Hieronder vindt u een overzicht van de arrangementen die wij voor u hebben samengesteld. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen buffet of arrangement samen te stellen. De kosten van het buffet zijn afhankelijk van het aantal en de soort gerechten. Afhankelijk van uw keuzes wordt er een prijs per persoon bepaald, de onderstaande buffetten kunnen natuurlijk worden aangepast wat de prijs kan beïnvloeden.

            Bruiloft arrangement Buffet arrangement

            Koud buffet Lunch buffet

            Frans buffet Regionaal buffet

            Barbecue buffet Mediterraans buffet

            Italiaans buffet Bourgondisch buffet

            Dessert buffet Bittergarnituren

BEKIJK ONS OVERZICHT VAN BUFFETTEN

Buffet arrangement op maat

Wanneer u iets te vieren heeft of gewoon lekker uit eten wilt gaan met een grote groep in Groningen dan zijn onze buffetten een ideale keuze! Onze chefs staan voor u klaar om de heerlijkste vlees, vis, vegetarische en dessert gerechten te bereiden. Het buffet kan zo uitgebreid zijn als u wilt, combineer verschillende hapjes, soepen, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. We hebben voor iedereen wel wat lekkers! Ook heeft u verschillende opties voor het drinken inclusief fris, bier en wijn, wilt u het feest helemaal compleet maken dan kunt u ook voor een open bar kiezen. Ook hebben wij seizoensgebonden opties, in de zomer of met mooi weer kunt u van een heerlijk barbecue buffet genieten.

Uiteraard zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Buffetten in Groningen en Drenthe bij de Twee Provinciën

Wilt u van een heerlijk buffet in Groningen genieten? Maak een keuze uit één van onze buffetten of arrangementen. Uiteraard zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen