Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

TAFEL RESERVEREN

De Twee Provinciën presenteert MAF: Music, Art & Food

provincien september

29 September, OPTREDEN VAN DE  SOCIETY JAZZ BAND IN RESTAURANT DE TWEE PROVINCIËN IN HAREN AAN HET PATERSWOLDSE MEER

Zondag 29 September zal de Society Jazz Band weer neerstrijken bij De Twee Provinciën voor de derde editie van Music, Art en Food. Deze swingende Jazz band zal zondagmiddag tussen 15:00 en 17:00uur muziek spelen terwijl u van een heerlijk gebakje kan genieten.

De zogenaamde 'Art factor' wordt dit keer verzorgd door Ewoud Dubois, een begenadigd schilderende hoogleraar uit Haren. 

Jazz-optreden aan het water?

Als het weer het toelaat verplaatst het hele optreden zich naar de terrassen aan de waterkant van het Paterswoldsemeer. Om dit alles mogelijk te maken is de toegangsprijs gesteld op € 10,- per persoon. Voor deze prijs krijg je koffie met gebak tijdens het optreden. Uiteraard is er ook een drankje en een borrelhapje verkrijgbaar!

Na afloop kun je vanzelfsprekend blijven eten. Gastheer Marcel serveert voor u een speciale (eenvoudige) Jazz hap voor € 15. Liever a la carte eten?

De Society Jazz Band en Restaurant De Twee Provinciën verheugen zich erop, u allen wederom te ontvangen!

Wat: Music, Art & Food middag
Locatie: Restaurant De Twee Provinciën 
Wanneer: Zondag 29 September tussen 15:00 en 17:00 uur.
Kosten: € 10,- (incl. koffie/thee + gebak)

Aanmelden kan telefonisch (050 309 00 08) via de mail (info@detweeprovincien.nl) of via het onderstaande formulier:

Aanmelden voor Music, Food, Art

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

 

 

Openingstijden terras & restaurant

Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: geopend van 11.00 - 23.00 uur*

Reserveren is niet verplicht. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.

Inschrijven

Sitemap

Social media

Blijf op de hoogte van alle acties, volg ons op social media:

facebook instagram

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren, Groningen
Tel: 050 309 00 08
E-mail: info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 209 Beoordelingen