Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

 

Kerstbrunch en -diner

Reserveren

Brunchen of dineren tijdens de feestdagen

Kom genieten van een heerlijk kerstdiner of kerstbrunch tijdens de feestdagen. Dit jaar kun je bij ons terecht voor een heerlijke kerstbrunch, bestaande uit allerlei diverse broodsoorten met beleg en een kerstdiner met keuze uit verschillende voor-, hoofd-, en nagerechten. Liever thuis genieten van de feestdagen? Het is ook mogelijk om gerechten af te halen. Deze kunnen telefonisch besteld worden.

Verzekerd zijn van een tafel in ons restaurant? Reserveer dan meteen een tafel.

☏ 050 309 00 08

Kerstbrunch

Voor de kerstbrunch kun je bij ons terecht van 12:00 tot 15:00 uur. De brunch bestaat uit diverse broodsoorten en allerlei soorten beleg, zoals kaas, vis, vlees, vegetarisch en verschillende salades. 

Kerstbrunch

Kerstdiner

Vanaf 16.30 kunt u het kerstmenu bij ons afhalen. U ontvangt hierbij instructies voor het opwarmen van de gerechten. U krijgt als kerstmenu alle voor-, hoofd-, en nagerechten, U kunt hieronder het volledige menu bekijken. Het enige wat u zelf nog dient te doen is de tafel feestelijk dekken.

Kerstdiner

Afhaalgerechten

Naast een kerstbrunch of kerstdiner, is het ook mogelijk om thuis te genieten van een heerlijk diner. De afhaalgerechten zijn alleen in november en december te bestellen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Bekijk hieronder het menu.

Afhaalgerechten kerst

Bestellen kan telefonisch via onderstaande button.
LET OP: deze aanbieding geldt enkel op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag! 

Verzekerd zijn van een tafeltje tijdens de feestdagen? Reserveer gelijk je tafel.

☏ 050 309 00 08

Klantervaringen

Buiten (uit)eten wordt extra leuk door goede bediening! We waren echt te gast op deze mooie locatie aan het Paterswoldse meer. De bediening was top en we hoefden niet lang te wachten. Het eten was (zeer) royaal en erg lekker van smaak. We hadden een goede keuze gemaakt, niet alleen met het eten maar zeker voor het restaurant. Een aanrader!

- Bert

 

Klantervaringen

Lunch aan het meer. Top locatie met een moderne menukaart en fantastische bediening. Heel betaalbaar; écht waar voor je geld. Aanrader!

- Ellert

 

Klantervaringen

Twee dagen na elkaar gaan dineren, het was top. Een zeer goede en vriendelijke bediening. Het personeel was erg behulpzaam. Wat een locatie vlak bij het water en mooi afgeschermd voor de wind. Een prachtig zicht op de plas. Het eten was top. Goede prijs-kwaliteit, een aanrader. Spijtig dat het zo ver is (300km), anders kwam ik er geregeld.

-  Bob

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden terras & restaurant

Per ingang van 5 juni 2021
Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: geopend van 11.00 - 17.00 uur*

Reserveren is niet verplicht. 

Coronaprotocol

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.

Inschrijven

Sitemap

Social media

Blijf op de hoogte van alle acties, volg ons op social media:

facebook instagram

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
E-mail: info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen