Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

 

Kerstbrunch en -diner

Reserveren

Brunchen of dineren tijdens de feestdagen

Geniet ook dit jaar van een heerlijk kerstdiner of een lekkere kerstbrunch tijdens de feestdagen, bij u thuis!  Deze kunnen telefonisch besteld worden.

☏ 050 309 00 08

Kerstbrunch

De kerstbrunch is dit jaar helaas alleen af te halen of te bezorgen. De brunch bestaat uit diverse broodsoorten en allerlei soorten beleg, zoals kaas, vis, vlees, vegetarisch en verschillende salades. 

Eet u vegetarisch? Geeft dit dan aan ons door, dan krijgt u van ons de vegetarische variant! 

Kerstbrunch

Kerstdiner

Vanaf 16.30 kunt u het kerstmenu bij ons afhalen of bij u thuis laten bezorgen!  U ontvangt hierbij instructies voor het opwarmen van de gerechten. U krijgt als kerstmenu alle voor-, hoofd-, en nagerechten (met uitzondering van de vegetarische gerechten).  U kunt hieronder het volledige menu bekijken. Het enige wat u zelf nog dient te doen is de tafel feestelijk dekken.

Eet u vegetarisch? Geeft dit dan aan ons door, dan krijgt u van ons de vegetarische variant!  

Kerstdiner

Afhaalgerechten

Naast een kerstbrunch of kerstdiner, is het ook mogelijk om thuis te genieten van een heerlijk diner. De afhaalgerechten zijn alleen in november en december te bestellen op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Bekijk hieronder het menu.

Afhaalgerechten kerst

Bestellen kan telefonisch via onderstaande button.
LET OP: deze aanbieding geldt enkel op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag! 

Verzekerd zijn van een tafeltje tijdens de feestdagen? Reserveer gelijk je tafel.

☏ 050 309 00 08

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken