Reserveren
 Telefoonnummer de twee provinciën  050-309 00 08
 e-mail adres de twee provinciën  info@detweeprovincien.nl

De Twee Provinciën, een restaurant aan het Paterswoldsemeer in Groningen voor al uw speciale gelegenheden, dat is restaurant de Twee Provinciën in Haren. U kunt hier heerlijk genieten van de gerechten en de omgeving. Ons ruim opgezette terras is een ideale plek om tot rust te komen.

Restaurant op een uitzonderlijke locatie

Bij ons heeft u een schitterend panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. De ligging is spectaculair. Op een schiereiland aan de waterkant van Haren en Paterswolde ligt het restaurant en vanaf hier kunt u zelfs de Martinitoren van Groningen zien.

http://www.mijnluna.nl/websites/393/images/img-0572.jpg

Het restaurant in Paterswolde, Groningen en Drenthe

In eerste instantie is De Twee Provinciën een restaurant waar u heerlijk kunt genieten van een kop koffie met gebak, een uitgebreide lunch, maar natuurlijk ook van een compleet en overheerlijk diner. In ons sfeervolle restaurant in Paterswolde hebben wij een Franse en Nederlandse keuken, waar onze koks iedere dag met passie en verse producten, uw diner tot in de puntjes verzorgen.

Hier vindt u alles over ons restaurant.

Trouwlocatie in Groningen en Drenthe

Als trouwlocatie, op de grens tussen Groningen en Drenthe, is de Twee Provinciën bij uitstek geschikt. Voor de mooiste dag van uw leven bent u bij ons aan het goede adres. Bij ons kunt u de volledige dag zorgeloos genieten. Waarom? Bij ons vindt u alles onder één dak.

Sinds 2011 is de Twee Provinciën een ‘huis der gemeenten’, wat betekent dat u zelfs officieel bij ons in huwelijk kunt treden. Eerst lunchen, daarna dineren en ook uw feest vieren? De mogelijkheden zijn eindeloos en onze medewerkers doen er alles aan om van uw dag een groot feest te maken. Dit maakt het dé ideale trouwlocatie van Groningen en Drenthe.

Trouwen? Klik hier voor meer informatie over de trouwlocatie.

Feesten, recepties, vergaderingen en nog veel meer

U kunt het zo gek niet bedenken of wij verzorgen het voor u. Met uw bedrijf kunt u bij ons vergaderen of uw bedrijfsfeest houden. Maar ook voor al uw familiefeesten en gebeurtenissen kunt u bij ons terecht. Met onze ervaring kunnen we u goed van dienst zijn, velen zijn u voorgegaan!

Hier vindt u meer informatie over feesten en recepties.

Buffetten voor u in Haren

Niet alleen kunt u in ons restaurant in Haren á la carte eten. Ook hebben wij verschillende buffetten voor u samengesteld, voor ieder wat wils.

Hier vindt u alles over á la carte en buffetten.

Gastenboek van Twee Provinciën in Haren

We vinden het leuk om uw ervaringen in het restaurant hier onder te ( laten ) lezen. Alvast bedankt!

 

info

 

AGENDA

favicon

 


OPENINGSTIJDEN

Let op! Gewijzigde openingstijden

>> Lees meer


 

VACATURES
Openstaande functies verdienen een invulling.

>> Lees meer


 

Adres

Meerweg 245
9752 XD Haren
T: 050-309 00 08

Restaurant de Twee Provinciën
 

  Bekijk onze
  nieuwe menukaart

Bekijk de omgeving

Restaurant de Twee Provinciën
De twee Provincien
Agenda
Fotoalbum Restaurant de Twee Provincien
Klik en plan direct uw route
Inschrijven nieuwsbrief