Reserveren
 Telefoonnummer de twee provinciën  050-309 00 08
 e-mail adres de twee provinciën  info@detweeprovincien.nl

De Twee Provincien


De perfecte locatie voor elke gelegenheid

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke gelegenheid. Of het nu gaat om een volledig verzorgde bruiloft, een uitbundig verjaardagsfeest, een condoleance of een zakelijk congres. Wij ontvangen u en uw gasten altijd in de juiste ambiance.

Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 1000 personen.

Sfeervolle zalen

De Twee Provinciën beschikt over twee sfeervolle zalen. De 'kleine' zaal bevindt zich in het Drentse gedeelte van ons bedrijf en biedt plaats aan maximaal  130 personen. Vanuit deze zaal heeft u via een aparte uitgang toegang tot ons ruime terras, dat een panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. De 'grote' zaal bevindt zich aan de Groningse kant van ons bedrijf en biedt plaats aan ongeveer 200 personen.

Indien gewenst kunnen beide zalen gecombineerd worden. De totale capaciteit bedraagt in dat geval ongeveer 350 personen.

Panoramisch terras

Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen.

Diner

In ons restaurant kunt u heerlijk dineren. Van sfeervol (BBQ) buffet tot een chique geserveerd meergangen diner. De keuze is aan u. Uiteraard kan er bij mooi weer ook gedineerd worden op het terras, dat een prachtig panoramisch uitzicht biedt over het Paterswoldsemeer. 

Feesten

De Twee Provinciën is de perfecte locatie voor elke feestelijke gelegenheid. Indien gewenst regelen wij de gehele invulling voor u. 

Enkele voorbeelden:

  • Bedrijfsfeest
  • Themafeest
  • Verjaardagsfeest
  • Bruiloft

Zakelijk

Ook voor formele bijeenkomsten kunt u bij ons terecht. Wij helpen u desgewenst graag bij de organisatie hiervan en zorgen er altijd voor dat uw gasten in de gewenste ambiance ontvangen worden. Uiteraard kunt u hierbij gebruik maken van onze audio-visuele faciliteiten.

Enkele voorbeelden:

  • Congres
  • Vergadering
  • Seminar
  • Bedrijfspresentatie

Condoleance

Afscheid nemen, in de vorm van een uitvaart of condoleance, van een dierbare is een indrukwekkende gebeurtenis. Het is dan ook fijn om voor of na het afscheid samen te zijn met familie en vrienden. Elkaar steunen en condoleren in een passende omgeving. Een omgeving waar rust heerst, waar tijd geen rol speelt,  en waar ook aandacht en ruimte is voor een lekker hapje en een drankje.

Wij creëren deze omgeving graag voor u.

Meer informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Adres

Meerweg 245
9752 XD Haren
T: 050-309 00 08

Restaurant de Twee Provinciën
 

  Bekijk onze
  nieuwe menukaart

Bekijk de omgeving

Restaurant de Twee Provinciën
De twee Provincien
Agenda
Fotoalbum Restaurant de Twee Provincien
Klik en plan direct uw route
Inschrijven nieuwsbrief