Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Vaderdagpakketten in Groningen van De Twee Provinciën

Vanwege het doorslaande succes van onze Moederdagpakketten, de Paasactie en onze BBQ-pakketten, hebben wij heugelijk nieuws. U kunt bij ons ook een VADERDAGPAKKET bestellen! Het perfecte cadeau voor alle lieve, stoere, grappige en leuke vaders die het verdienen om eens goed verwend te worden.

Het royaal gevulde Vaderdagpakket is geschikt voor één persoon. Voor uw vader een heerlijke verwennerij, voor ons een steuntje in de rug in tijden van het Coronavirus. Wij zouden het ontzettend op prijs stellen als u een bestelling plaatst.

Betaling

De kosten van een Vaderdagpakket bedragen € 24,50 per stuk. De pakketten zijn geschikt voor één persoon. Wilt u meerdere personen verrassen met een goed gevuld Vaderdagpakket, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt de betaling voldoen door middel van een Tikkie of door geld in een envelop te stoppen wanneer wij het komen bezorgen.

Afhalen

De pakketten kunnen op 21 juni tussen 15.00 - 18.00 uur afgehaald worden bij:

Restaurant De Twee Provinciën
Meerweg 245
9752XD Haren

Bezorgen

Wilt u het pakket laten bezorgen? Geen probleem! Wij bezorgen tot ongeveer 20 km rondom Groningen.
De Vaderdagpakketten worden op 21 juni vanaf 15.00 uur bezorgd

 

Ons Vaderdagpakket, het perfecte cadeau voor Vaderdag

Vaderdagpakket | Twee Provinciën

 

☏ 06 30 02 23 33

 


Vul het formulier in om te bestellen

De Vaderdagpakketten kunnen worden afgehaald of bezorgd.
Betaling geschiedt achteraf via Tikkie of Geld in een envelop.

Klantervaringen

Buiten (uit)eten wordt extra leuk door goede bediening! We waren echt te gast op deze mooie locatie aan het Paterswoldse meer. De bediening was top en we hoefden niet lang te wachten. Het eten was (zeer) royaal en erg lekker van smaak. We hadden een goede keuze gemaakt, niet alleen met het eten maar zeker voor het restaurant. Een aanrader!

- Bert

 

Klantervaringen

Lunch aan het meer. Top locatie met een moderne menukaart en fantastische bediening. Heel betaalbaar; écht waar voor je geld. Aanrader!

- Ellert

 

Klantervaringen

Twee dagen na elkaar gaan dineren, het was top. Een zeer goede en vriendelijke bediening. Het personeel was erg behulpzaam. Wat een locatie vlak bij het water en mooi afgeschermd voor de wind. Een prachtig zicht op de plas. Het eten was top. Goede prijs-kwaliteit, een aanrader. Spijtig dat het zo ver is (300km), anders kwam ik er geregeld.

-  Bob

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden terras & restaurant

Maandag en dinsdag: gesloten
Woensdag t/m zondag: geopend van 11.00 - 23.00 uur*

Reserveren is niet verplicht. 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang GRATIS twee glaasjes Prosecco.

Inschrijven

Sitemap

Social media

Blijf op de hoogte van alle acties, volg ons op social media:

facebook instagram

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
E-mail: info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen