Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Vaderdagpakketten in Groningen van De Twee Provinciën

Vanwege het doorslaande succes van onze Moederdagpakketten, de Paasactie en onze BBQ-pakketten, hebben wij heugelijk nieuws. U kunt bij ons ook een VADERDAGPAKKET bestellen! Het perfecte cadeau voor alle lieve, stoere, grappige en leuke vaders die het verdienen om eens goed verwend te worden.

Het royaal gevulde Vaderdagpakket is geschikt voor één persoon. Voor uw vader een heerlijke verwennerij, voor ons een steuntje in de rug in tijden van het Coronavirus. Wij zouden het ontzettend op prijs stellen als u een bestelling plaatst.

Betaling

De kosten van een Vaderdagpakket bedragen € 24,50 per stuk. De pakketten zijn geschikt voor één persoon. Wilt u meerdere personen verrassen met een goed gevuld Vaderdagpakket, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. U kunt de betaling voldoen door middel van een Tikkie of door geld in een envelop te stoppen wanneer wij het komen bezorgen.

Afhalen

De pakketten kunnen op 21 juni tussen 15.00 - 18.00 uur afgehaald worden bij:

Restaurant De Twee Provinciën
Meerweg 245
9752XD Haren

Bezorgen

Wilt u het pakket laten bezorgen? Geen probleem! Wij bezorgen tot ongeveer 20 km rondom Groningen.
De Vaderdagpakketten worden op 21 juni vanaf 15.00 uur bezorgd

 

Ons Vaderdagpakket, het perfecte cadeau voor Vaderdag

Vaderdagpakket | Twee Provinciën

 

☏ 06 30 02 23 33

 


Vul het formulier in om te bestellen

De Vaderdagpakketten kunnen worden afgehaald of bezorgd.
Betaling geschiedt achteraf via Tikkie of Geld in een envelop.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken