Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De mooiste trouwlocatie aan het water: De Twee Provinciën

Trouwen aan het water? De Twee Provinciën is dé unieke trouwlocatie aan het Paterswoldsemeer 

Gaan jullie trouwen? Dan is het tijd om een mooie en unieke trouwlocatie te vinden. De Twee Provinciën is gelegen aan het water, wat deze bruiloftslocatie erg uniek maakt. Op de grens van Groningen en Drenthe, aan het Paterswoldsemeer ervaren jullie gegarandeerd de mooiste dag van jullie leven.

Trouwlocatie aan het water

Trouwen aan het water? Vier jullie complete huwelijksdag op onze unieke touwlocatie 

Bij De Twee Provinciën is het mogelijk om de gehele bruiloft te vieren aan het water: ja-woord tot het bruidsfeest!

Trouwlocatie De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Geef elkaar het ja-woord aan het water en ervaar de unieke sfeer van het kabbelende water. Maak mooie foto’s aan de waterkant en breng met alle gasten een toost uit op ons terras, gelegen aan het Paterswoldsemeer.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Huwelijk en diner aan het Paterswoldsemeer

Op deze unieke trouwlocatie aan het water kunnen jullie met alle gasten heerlijk gaan genieten van een sfeervol (BBQ) buffet. Of kiezen jullie liever voor een chique meergangen diner? Bij ons is alles bespreekbaar! Is het mooi weer? Dan kan dit bruidsdiner natuurlijk buiten op ons terras plaatsvinden. Vanaf ons terras kijken jullie uit over het mooie Paterswoldsemeer. Trouwlocatie De Twee Provinciën is de perfecte plek voor zowel een groot als intiem bruidsfeest. Wij beschikken over mooie feestzalen, maar ook hierbij geldt: is het mooi weer, dan kan het feest gehouden worden aan het water.

Bruiloft aan het water in GroningenTrouwen op de mooiste trouwlocatie aan het water

Trouwfoto’s op een unieke trouwlocatie

Gelegen aan het water, aan de voet van een vuurtoren: dat levert prachtige plaatjes op! Maak unieke trouwfoto’s bij de mooiste trouwlocatie aan het water. Bij De Twee Provinciën maken jullie trouwfoto’s met al jullie gasten aan de kade, of romantisch met z'n tweeën op de steiger. Wij zorgen voor knallende kurken, een glaasje champagne, een hapje eten en de juiste sfeer.

Trouwen aan het water

De mooiste dag van jullie leven op een unieke trouwlocatie

De trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Bij trouwlocatie De Twee Provinciën adviseren en ondersteunen wij jullie waar nodig, zodat jullie deze dag zorgeloos ervaren. Trouwen, toosten, dineren, feesten: voor een mooie, unieke huwelijksdag aan het water ben je bij ons aan het juiste adres.

Save the date! Reserveer deze unieke trouwlocatie voor jullie droomdag

Enthousiast geworden over deze mooie trouwlocatie aan het water? Vul het save the date formulier in, dan nemen wij contact op om jullie wensen door te nemen.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken