|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Coronaprotocol Wensen bespreken Locatie Bekijken

De beste schoolfeestlocatie van Groningen? De Twee Provinciën!

Vier uw schoolfeest op deze schoolfeestlocatie in Groningen

Is het bijna weer tijd voor het jaarlijkse schoolfeest? Natuurlijk wilt u uw leerlingen de avond van hun leven bezorgen. Dat kan bij feestlocatie De Twee Provinciën! Met onze grote feestzalen zijn wij dé perfecte locatie voor een schoolfeest, zoals een gala.

Schoolfeestlocatie Groningen

Schoolfeest en gala locatie in Groningen

Feestlocatie De Twee Provinciën leent zich perfect voor een schoolfeest. Of het een algemeen feest is, een kerstgala, een après-ski feest: samen met u zorgen we ervoor dat de feestzalen helemaal in stijl zijn aangekleed, zodat uw leerlingen gegarandeerd een prachtige avond hebben.

Benieuwd naar onze tarieven en wat wij voor u kunnen betekenen? Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wensen bespreken

Schoolfeest organiseren De Twee Provinciën

De beste schoolfeesten organiseert u bij De Twee Provinciën in Groningen

Feestlocatie De Twee Provinciën leent zich perfect voor een schoolfeest of schoolgala. Hoeveel leerlingen komen er? Wij beschikken over een kleine zaal, geschikt voor 130 personen. Is dit te klein? Onze grote feestzaal is geschikt voor 200 personen. Wilt u de zalen combineren? Dat kan ook! Wij zorgen er hoe dan ook voor dat uw schoolfeest één groot succes wordt.

Voordelige schoolfeestlocatie De Twee Provinciën

Ziet u het al voor zich: al uw leerlingen gaan helemaal uit hun dak op de nieuwste hits, schuifelen in galaoutfit op de dansvloer of gaan van links naar rechts op de grootste carnavals hits. Bij De Twee Provinciën kan het allemaal, en dat voor een voordelig tarief. Heeft u uw feest al helemaal tot in de puntjes voorbereid, of heeft u nog wat hulp nodig bij de organisatie van uw schoolfeest of schoolgala? Ook dat kunt u aan ons overlaten. Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden ervan.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Gala feest organiseren

Vier uw schoolfeest bij dé schoolfeestlocatie De Twee Provinciën | Groningen

Wat voor soort schoolfeest u ook gaat organiseren, bij de betaalbare schoolfeestlocatie De Twee Provinciën bent u aan het juiste adres. Wij helpen u waar nodig en zorgen ervoor dat uw leerlingen het mooiste schoolfeest beleven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij nemen contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen