Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

De beste schoolfeestlocatie van Groningen? De Twee Provinciën!

Vier uw schoolfeest op deze schoolfeestlocatie in Groningen

Is het bijna weer tijd voor het jaarlijkse schoolfeest? Natuurlijk wilt u uw leerlingen de avond van hun leven bezorgen. Dat kan bij feestlocatie De Twee Provinciën! Met onze grote feestzalen zijn wij dé perfecte locatie voor een schoolfeest, zoals een gala.

Schoolfeestlocatie Groningen

Schoolfeest en gala locatie in Groningen

Feestlocatie De Twee Provinciën leent zich perfect voor een schoolfeest. Of het een algemeen feest is, een kerstgala, een après-ski feest: samen met u zorgen we ervoor dat de feestzalen helemaal in stijl zijn aangekleed, zodat uw leerlingen gegarandeerd een prachtige avond hebben.

Benieuwd naar onze tarieven en wat wij voor u kunnen betekenen? Doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wensen bespreken

Schoolfeest organiseren De Twee Provinciën

De beste schoolfeesten organiseert u bij De Twee Provinciën in Groningen

Feestlocatie De Twee Provinciën leent zich perfect voor een schoolfeest of schoolgala. Hoeveel leerlingen komen er? Wij beschikken over een kleine zaal, geschikt voor 130 personen. Is dit te klein? Onze grote feestzaal is geschikt voor 200 personen. Wilt u de zalen combineren? Dat kan ook! Wij zorgen er hoe dan ook voor dat uw schoolfeest één groot succes wordt.

Voordelige schoolfeestlocatie De Twee Provinciën

Ziet u het al voor zich: al uw leerlingen gaan helemaal uit hun dak op de nieuwste hits, schuifelen in galaoutfit op de dansvloer of gaan van links naar rechts op de grootste carnavals hits. Bij De Twee Provinciën kan het allemaal, en dat voor een voordelig tarief. Heeft u uw feest al helemaal tot in de puntjes voorbereid, of heeft u nog wat hulp nodig bij de organisatie van uw schoolfeest of schoolgala? Ook dat kunt u aan ons overlaten. Neem contact met ons op, dan bespreken we uw wensen en de mogelijkheden ervan.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Gala feest organiseren

Vier uw schoolfeest bij dé schoolfeestlocatie De Twee Provinciën | Groningen

Wat voor soort schoolfeest u ook gaat organiseren, bij de betaalbare schoolfeestlocatie De Twee Provinciën bent u aan het juiste adres. Wij helpen u waar nodig en zorgen ervoor dat uw leerlingen het mooiste schoolfeest beleven. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij nemen contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken