Reserveren
 Telefoonnummer de twee provinciën  050-309 00 08
 e-mail adres de twee provinciën  info@detweeprovincien.nl

Workshops

De Twee Provinciën heeft een hoop te bieden als het gaat om bruiloften, feesten of bedrijfsuitjes. Ook voor diner, een kopje koffie met een appelpuntje of een borrelhapje, zijn wij dagelijks geopend.

Wat veel gasten niet weten is dat wij meer te bieden hebben dan dat. De verschillende faciliteiten waar wij over beschikken maakt ons bedrijf ook uitermate geschikt om workshops te volgen. Hierin zal de gast niet achterover zitten en aanhoren, wat de wijnspecialist of chef te vertellen heeft maar je zal ook zelf aan het werk gezet worden.
Dit kan een kookworkshop zijn maar ook een combinatie workshop van wijn & spijs. Het doel van elke workshop is om de 'leerling' iets te leren wat makkelijk thuis toepasbaar is, om zo je vrienden en familie te kunnen verassen. Dit zal altijd gedaan worden met de nodige dosis humor en nuchterheid wat onze workshops een leuk avondje uit maakt.

 

Daarnaast zijn onze workshops ook uitermate geschikt als bedrijfsuitje, die naast een gezellige avond uit, ook hun teambuilding wil verbeteren. Samen zwetend boven de potten en pannen waarin je op elkaar moet kunnen vertrouwen, goed moet kunnen samenwerken en ook nog is in groepsverband wat leert maakt de workshops zeer geschikt als bedrijfsactiviteit.

Geïntereseerd? Informeer gerust naar de mogelijk heden via 050 3090008 of stuur een mailtje naar info@detweeprovincien.nl

 

 

 

 

info

 

AGENDA

favicon

 


OPENINGSTIJDEN

Let op! Gewijzigde openingstijden

>> Lees meer


 

VACATURES
Openstaande functies verdienen een invulling.

>> Lees meer


 

Adres

Meerweg 245
9752 XD Haren
T: 050-309 00 08

Restaurant de Twee Provinciën
 

  Bekijk onze
  nieuwe menukaart

Bekijk de omgeving

Restaurant de Twee Provinciën
De twee Provincien
Agenda
Fotoalbum Restaurant de Twee Provincien
Klik en plan direct uw route
Inschrijven nieuwsbrief