Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Nieuwjaarsborrel of receptie in Groningen?
NU 10% KORTING op de TOTALE rekening!

Jouw wensen bespreken

NIEUWJAARSBORREL LOCATIE GRONINGEN

Het nieuwe jaar staat alweer op ons te wachten en de meeste bedrijven en (personeels-)verenigingen zijn alweer bezig met het vastleggen van de nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel. Gezellig met elkaar proosten op het nieuwe jaar!

Ben jij vanuit jouw vereniging of bedrijf verantwoordelijk voor het vinden van een geschikte locatie voor de nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsborrel? Dan mag je onze feestactie absoluut niet missen! Je ontvangt namelijk in de maanden Januari & Februari 2020 10% korting op de totale rekening van een feest bij de Twee Provinciën.

Wat is er nou mooier dan een betaalbare locatie voor nieuwjaarsborrel of receptie op een unieke plek aan het Paterswoldsemeer?!

feestlocatie groningen

De Twee Provinciën is de perfecte feestlocatie voor vrijwel elke feestelijke gelegenheid. Onze prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer is dan ook zeer geschikt als locatie in Groningen voor een nieuwjaarsborrel van jouw vereniging of bedrijf. Zelf de invulling en aankleding regelen van de nieuwjaarsborrel, of wil je het liever compleet uitbesteden? Indien gewenst regelen wij de gehele invulling voor jullie. Heb je Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 350 personen. (onze twee zalen gecombineerd).

Bekijk onze locatie

Buffetten

Het nieuwe jaar inluiden met niet alleen een borrel, maar ook een diner als afsluiting of voorloper van de borrel? Geen probleem! Wij kunnen ook een volledig verzorgd kerstdiner voor een (grote) groep verzorgen. Speciaal voor jullie kunnen we een nieuwjaarsdiner samenstellen. Maar je kunt ook keuze maken uit één van onze buffetten / arrangementen. Vanzelfsprekend zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus. Zo wordt er aan iedereen gedacht bij Restaurant de Twee Provinciën

Bekijk hier al onze buffetten


 

kerst nieuwjaarsborrel visual banner

Nieuwjaarsreceptie of borrel organiseren op locatie in Groningen

Wil je samen met Restaurant de Twee Provinciën een sfeervolle nieuwjaarsborrel of nieuwjaarsreceptie organiseren op een locatie in Groningen? Dat kan! Jullie zijn van harte welkom op onze unieke locatie aan het Paterswoldsemeer. Profiteren van de 10% kortingsactie? Niet alleen bij een nieuwjaarsborrel/receptie ontvang je 10% korting op de totale rekening. Ook voor kerstborrels, kerstgala's of andere feestelijke aangelegenheden profiteer je van de korting. 

Meer informatie aanvragen?

Meer informatie aanvragen? vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

 

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly