Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Mooie feestlocatie in Groningen? De Twee Provinciën!

Vier uw feest op deze mooie feestlocatie in Groningen

Heeft u een verjaardag in het verschiet, een jubileum, of een zakelijke bijeenkomst, maar bent u nog op zoek naar de perfecte locatie? De Twee Provinciën is bij uitstek de mooiste feestlocatie van Groningen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. De Twee Provinciën is de mooiste feestlocatie van Groningen als het gaat om borrels, jubilea, verjaardagsfeesten, zakelijke aangelegenheden en bruiloften. Bij De Twee Provinciën in Groningen bent u aan het juiste adres!

Mooie feestlocatie Groningen

De mooiste feestlocatie van Groningen

Met onze mooie, sfeervolle zalen en het terras aan het Groningse water, is dit bij uitstek de mooiste feestlocatie van Groningen. Heeft u nog hulp nodig bij de organisatie van het feest, of heeft u alles zelf al georganiseerd? In beide gevallen bent u bij onze mooie feestlocatie van harte welkom. Indien nodig helpen wij u graag met de invulling, catering, aankleding van het feest, zodat uw feest helemaal compleet is.

Mooie, sfeervolle feestzalen bij De Twee Provinciën in Groningen

Op deze mooie feestlocatie in Groningen kunt u met al uw gasten terecht. Deze mooie locatie is geschikt voor elke feestelijke aangelegenheid. De locatie bestaat uit 2 mooie, sfeervolle zalen, een prachtig terras met uitzicht over het water en indien gewenst een grote, koepelvormige tent. Wij zijn dé feestlocatie van Groningen.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Mooie locatie voor feest en partij

Feestlocatie De Twee Provinciën in Groningen: voor kleine en grote gezelschappen

Heeft u veel gasten uitgenodigd? Geen probleem. Op deze mooie feestlocatie in Groningen kunnen we plaats bieden aan 1000 personen. Ook met kleinere groepen kunt u bij ons terecht. In onze kleine feestzaal is plek voor 130 personen. Bent u met een iets groter gezelschap, dan is onze mooie, grote feestzaal perfect voor u! Deze mooie feestzaal biedt ruimte voor 200 gasten. Wilt u gebruik maken van één zaal, twee zalen of alleen het terras? Op deze mooie feestlocatie in Groningen alles mogelijk!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wensen bespreken

Mooie diner locatie

Mooie feestlocatie in Groningen met uitzicht op het water

Naast onze mooie, sfeervolle feestzalen beschikt deze feestlocatie in Groningen ook over een terras aan het water. Op een mooie zomerdag of –avond is dit terras ook de perfecte feestlocatie om uw verjaardag te vieren in combinatie met bijvoorbeeld een BBQ. Wilt u iets meer beschutting, dan kan het terras voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er op deze mooie feestlocatie in Groningen plaats voor ongeveer 1000 personen.

Vier uw feest bij feestlocatie De Twee Provinciën | Groningen

Wat voor feest u ook geeft, bij feestlocatie De Twee Provinciën bent u aan het juiste adres. Van bedrijfsfeest, themafeest, schoolfeest, verjaardagsfeest, jubileum, borrel tot bruiloft: op deze mooie feestlocatie bent u van harte welkom. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij nemen contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken