|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Coronaprotocol Wensen bespreken Locatie Bekijken

Mooie feestlocatie in Groningen? De Twee Provinciën!

Vier uw feest op deze mooie feestlocatie in Groningen

Heeft u een verjaardag in het verschiet, een jubileum, of een zakelijke bijeenkomst, maar bent u nog op zoek naar de perfecte locatie? De Twee Provinciën is bij uitstek de mooiste feestlocatie van Groningen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. De Twee Provinciën is de mooiste feestlocatie van Groningen als het gaat om borrels, jubilea, verjaardagsfeesten, zakelijke aangelegenheden en bruiloften. Bij De Twee Provinciën in Groningen bent u aan het juiste adres!

Mooie feestlocatie Groningen

De mooiste feestlocatie van Groningen

Met onze mooie, sfeervolle zalen en het terras aan het Groningse water, is dit bij uitstek de mooiste feestlocatie van Groningen. Heeft u nog hulp nodig bij de organisatie van het feest, of heeft u alles zelf al georganiseerd? In beide gevallen bent u bij onze mooie feestlocatie van harte welkom. Indien nodig helpen wij u graag met de invulling, catering, aankleding van het feest, zodat uw feest helemaal compleet is.

Mooie, sfeervolle feestzalen bij De Twee Provinciën in Groningen

Op deze mooie feestlocatie in Groningen kunt u met al uw gasten terecht. Deze mooie locatie is geschikt voor elke feestelijke aangelegenheid. De locatie bestaat uit 2 mooie, sfeervolle zalen, een prachtig terras met uitzicht over het water en indien gewenst een grote, koepelvormige tent. Wij zijn dé feestlocatie van Groningen.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Mooie locatie voor feest en partij

Feestlocatie De Twee Provinciën in Groningen: voor kleine en grote gezelschappen

Heeft u veel gasten uitgenodigd? Geen probleem. Op deze mooie feestlocatie in Groningen kunnen we plaats bieden aan 1000 personen. Ook met kleinere groepen kunt u bij ons terecht. In onze kleine feestzaal is plek voor 130 personen. Bent u met een iets groter gezelschap, dan is onze mooie, grote feestzaal perfect voor u! Deze mooie feestzaal biedt ruimte voor 200 gasten. Wilt u gebruik maken van één zaal, twee zalen of alleen het terras? Op deze mooie feestlocatie in Groningen alles mogelijk!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, doe een aanvraag en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Wensen bespreken

Mooie diner locatie

Mooie feestlocatie in Groningen met uitzicht op het water

Naast onze mooie, sfeervolle feestzalen beschikt deze feestlocatie in Groningen ook over een terras aan het water. Op een mooie zomerdag of –avond is dit terras ook de perfecte feestlocatie om uw verjaardag te vieren in combinatie met bijvoorbeeld een BBQ. Wilt u iets meer beschutting, dan kan het terras voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er op deze mooie feestlocatie in Groningen plaats voor ongeveer 1000 personen.

Vier uw feest bij feestlocatie De Twee Provinciën | Groningen

Wat voor feest u ook geeft, bij feestlocatie De Twee Provinciën bent u aan het juiste adres. Van bedrijfsfeest, themafeest, schoolfeest, verjaardagsfeest, jubileum, borrel tot bruiloft: op deze mooie feestlocatie bent u van harte welkom. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen beteken? Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij nemen contact met u op om al uw wensen te bespreken.

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen