Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Bijzonder lunchen in Groningen

Ben je op zoek naar een geschikte plek om te lunchen in Groningen? De Twee Provinciën, gelegen op de grens van Groningen en Drenthe, is dan precies wat je zoekt! Bij ons kun je genieten van een heerlijke lunch en ook eens van een adembenemend uitzicht op het water. Ons restaurant is gelegen aan het Paterswoldsemeer, een rustige omgeving waar je de drukte van de stad even kunt ontvluchten. Reserveer meteen je tafeltje.

Direct reserveren

Lunchen met verse en eerlijke producten 

Onze lunchmenu’s zijn divers en bestaande uit verse en eerlijke producten. Daarnaast zijn we veelzijdig en compleet, er zit voor iedereen altijd wel wat lekkers bij. Heb je wensen over bepaalde allergieën of dieet? Laat ons dat dan even weten, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Onze koks houden overal rekening mee, zodat je lekker kan ontspannen en kunt genieten van een heerlijke lunch in Groningen. 

Rolstoelvriendelijk | Kindvriendelijk | Gratis parkeren | Uniek uitzicht | (Bijna) alles is mogelijk

Restaurant de Twee Provinciën

Lunchen in Groningen op een heerlijk verwarmd terras 

Bij ons kun je heerlijk lunchen, zowel romantisch met z’n tweetjes als met een grote groep. Ons restaurant is rolstoel- en kindvriendelijk. Gezellig met het gezin lunchen in Groningen? Jullie zijn van harte welkom! Kun je geen genoeg krijgen van ons mooie terras in de zomer? Niet getreurd, wij hebben voor deze winter een winterterras gemaakt. Hier kun je in de koude wintermaanden lunchen op een heerlijk verwarmd terras. Zo kun je genieten van de frisse buitenlucht, het mooie uitzicht over het water en zit je ook nog eens heerlijk warm. 

Reserveer bij De Twee Provinciën 

Wil je heerlijk genieten van een lunch in Groningen aan het Paterswoldsemeer? Je bent van harte welkom! Reserveer wel even van tevoren je tafeltje. Maak online jouw reservering of neem telefonisch contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer. Maak je reservering en we verzorgen graag je lunch in Groningen. Kom je met de auto? Parkeren kan bij ons gratis. Wil je een keer anders lunchen in Groningen? Kom genieten van ons panoramische uitzicht en reserveer hieronder gelijk je tafel.  

Direct reserveren

Houd onze website goed in de gaten voor eventuele wijzigingen in de openingstijden. Bekijk hier de laatste updates.  

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken