|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Kerstborrel in Groningen?
NU 10% KORTING op de TOTALE rekening!

Jouw wensen bespreken

KERSTBORREL LOCATIE GRONINGEN

De feestdagen staan weer voor de deur. Tijd voor de voorbereidingen van de altijd veelbesproken kerstborrel! Ben jij vanuit jouw vereniging of bedrijf verantwoordelijk voor het vinden van een juiste locatie voor een kerstborrel in Groningen? Dan mag je onze actie voor de feestmaanden absoluut niet missen! Je ontvangt namelijk in November t/m Februari, 10% korting op de totale rekening van een feest bij de Twee Provinciën. 

Wat is er nou mooier dan een betaalbare locatie voor kerstborrel aan het mooiste plekje aan het Paterswoldsemeer?

feestlocatie groningen

De Twee Provinciën is de perfecte feestlocatie voor elke feestelijke gelegenheid. Onze prachtige locatie aan het Paterswoldsemeer is dan ook zeer geschikt als locatie in Groningen voor de kerstborrel van jouw vereniging of bedrijf. Zelf de invulling en aankleding regelen, of liever uitbesteden? Indien gewenst regelen wij de gehele invulling voor jullie. Heb je Grote groep? Geen probleem! Wij bieden plaats aan maximaal 350 personen. (onze twee zalen gecombineerd).

Bekijk onze locatie

Buffetten

Niet alleen een kerstborrel, maar ook een diner als afsluiting of voorloper van de kerstborrel? Wij kunnen ook een volledig verzorgd kerstdiner voor een (grote) groep verzorgen. Speciaal voor jullie kunnen wij een kerstdiner samenstellen. Maar je kunt ook keuze maken uit één van onze buffetten / arrangementen. Vanzelfsprekend zijn deze buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Ook de vegetariër bieden wij graag een uitgebreide keus!

Bekijk hier al onze buffetten


 

kerst en nieuwjaarsborrel visual banner

Kerstborrel organiseren op locatie in Groningen

Wil je samen met Restaurant de Twee Provinciën een sfeervolle kerstborrel organiseren op een locatie in Groningen? Dat kan! Jullie zijn van harte welkom op onze unieke locatie aan het Paterswoldsemeer. Profiteren van de 10% kortingsactie? Niet alleen op de rekening van een kerstborrel ontvang je 10% korting op de totale rekening. Ook voor nieuwjaarsrecepties, kerstgala's voor bijvoorbeeld scholen en bedrijven profiteer je van de korting. 

Meer informatie aanvragen?

Meer informatie aanvragen? vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen om gezamenlijk de mogelijkheden te bespreken.

 

Locatie Bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen