|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Coronaprotocol Wensen bespreken Locatie Bekijken

Grote trouwlocatie De Twee Provinciën | Groningen | Drenthe

De Twee Provinciën is de beste trouwlocatie met ruime zalen

Wat leuk, jullie stappen in het huwelijksbootje! Dan is het ook tijd om op zoek te gaan naar een grote trouwlocatie, waar jullie met al jullie gasten deze mooie dag beleven. Op de grens van Groningen en Drenthe, aan het water, ligt de beste trouwlocatie: De Twee Provinciën. Met onze grote, ruime, maar toch sfeervolle zalen is er plek voor al jullie gasten!

Grote trouwlocatie

De Twee Provinciën: de beste trouwlocatie met grote zalen

Zijn jullie met een groot gezelschap? Hebben jullie veel gasten uitgenodigd voor jullie huwelijksdag? Geen probleem! De Twee Provinciën beschikt over twee grote zalen. Daarmee is deze beste huwelijkslocatie is zeer geschikt voor grote groepen, tot wel 1000 personen! Wij bieden jullie de ruimte die het beste bij jullie trouwerij past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest: bij de beste trouwlocatie  De Twee Provinciën is alles mogelijk.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Vier de gehele bruiloft op deze grote trouwlocatie

Vier de gehele trouwdag op de beste trouwlocatie: van de ceremonie tot het bruidsfeest! De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Geef elkaar het ja-woord in een klein, intiem zaaltje, geniet met jullie gasten van één van onze buffetten, en vier jullie huwelijk uitbundig in onze grote bruiloftsfeestzalen! Bij de beste trouwlocatie van Groningen kan het allemaal.

Grote trouwlocatie Groningenbeste trouwlocatie Groningen

Dineer en vier het bruidsfeest op deze grote bruiloftslocatie

Op de beste trouwlocatie van Groningen genieten jullie met al jullie gasten van een sfeervol (BBQ) buffet. Of willen jullie liever een chique meergangen diner? Bij deze grote trouwlocatie is alles bespreekbaar. Na een dag vol plechtigheden willen jullie de dag natuurlijk afsluiten met een groot, uitbundig feest. De Twee Provinciën leent zich hier uitstekend voor! Met onze twee grote feestzalen bieden wij ruimte voor 1000 personen en is er plek voor al jullie gasten.

Grootste trouwlocatie Groningen

De mooiste dag van jullie leven op de beste trouwlocatie

De huwelijksdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Wij adviseren en ondersteunen wij jullie waar nodig, zodat jullie deze dag onbezorgd kunnen ervaren. Trouwen, toosten, dineren, feesten: bij de beste trouwlocatie met ruime feestzalen ben je bij ons aan het juiste adres.

Reserveer deze grote trouwlocatie voor jullie droomdag

Enthousiast geworden over deze grote trouwlocatie aan het water? Vul het onderstaande save the date formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om jullie wensen te bespreken.

Tafel reserveren Locatie Bekijken

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen