Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Grote trouwlocatie De Twee Provinciën | Groningen | Drenthe

De Twee Provinciën is de beste trouwlocatie met ruime zalen

Wat leuk, jullie stappen in het huwelijksbootje! Dan is het ook tijd om op zoek te gaan naar een grote trouwlocatie, waar jullie met al jullie gasten deze mooie dag beleven. Op de grens van Groningen en Drenthe, aan het water, ligt de beste trouwlocatie: De Twee Provinciën. Met onze grote, ruime, maar toch sfeervolle zalen is er plek voor al jullie gasten!

Grote trouwlocatie

De Twee Provinciën: de beste trouwlocatie met grote zalen

Zijn jullie met een groot gezelschap? Hebben jullie veel gasten uitgenodigd voor jullie huwelijksdag? Geen probleem! De Twee Provinciën beschikt over twee grote zalen. Daarmee is deze beste huwelijkslocatie is zeer geschikt voor grote groepen, tot wel 1000 personen! Wij bieden jullie de ruimte die het beste bij jullie trouwerij past. Van een intiem samenzijn tot een uitbundig feest: bij de beste trouwlocatie  De Twee Provinciën is alles mogelijk.

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

Vier de gehele bruiloft op deze grote trouwlocatie

Vier de gehele trouwdag op de beste trouwlocatie: van de ceremonie tot het bruidsfeest! De Twee Provinciën is door de gemeente Haren aangewezen als officiële trouwlocatie. Geef elkaar het ja-woord in een klein, intiem zaaltje, geniet met jullie gasten van één van onze buffetten, en vier jullie huwelijk uitbundig in onze grote bruiloftsfeestzalen! Bij de beste trouwlocatie van Groningen kan het allemaal.

Grote trouwlocatie Groningenbeste trouwlocatie Groningen

Dineer en vier het bruidsfeest op deze grote bruiloftslocatie

Op de beste trouwlocatie van Groningen genieten jullie met al jullie gasten van een sfeervol (BBQ) buffet. Of willen jullie liever een chique meergangen diner? Bij deze grote trouwlocatie is alles bespreekbaar. Na een dag vol plechtigheden willen jullie de dag natuurlijk afsluiten met een groot, uitbundig feest. De Twee Provinciën leent zich hier uitstekend voor! Met onze twee grote feestzalen bieden wij ruimte voor 1000 personen en is er plek voor al jullie gasten.

Grootste trouwlocatie Groningen

De mooiste dag van jullie leven op de beste trouwlocatie

De huwelijksdag moet de mooiste dag van jullie leven worden. Wij adviseren en ondersteunen wij jullie waar nodig, zodat jullie deze dag onbezorgd kunnen ervaren. Trouwen, toosten, dineren, feesten: bij de beste trouwlocatie met ruime feestzalen ben je bij ons aan het juiste adres.

Reserveer deze grote trouwlocatie voor jullie droomdag

Enthousiast geworden over deze grote trouwlocatie aan het water? Vul het onderstaande save the date formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact op om jullie wensen te bespreken.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Tafel reserveren Locatie Bekijken