|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Save the date Locatie

Trouwlocatie Drenthe

DE TWEE PROVINCIËN IS DÉ TROUWLOCATIE OP DE GRENS VAN DRENTHE EN GRONINGEN

Aan het Paterwoldsemeer, daar waar Drenthe en Groningen samen komen, ligt de prachtige trouwlocatie de Twee Provinciën. Met haar unieke ligging aan het water, aan de voet van de vuurtoren, is dit de perfecte plek voor jullie huwelijksfeest. Ervaar deze romantische dag op één van de mooiste bruiloftslocaties van Noord Nederland.

Trouwlocatie de twee provinciën

VIER JULLIE BRUILOFT IN DE MOOIE OMGEVING NABIJ DRENTHE

Door de gemeente Haren is de Twee Provinciën aangewezen als officiële trouwlocatie. Het is dus mogelijk om elkaar hier, aan de rand van het Drentse landschap, het ja-woord te geven. En wie wil dat nou niet? Ervaar de romantische sfeer van het kabbelende water, maak mooie trouwfoto’s op de kade en breng met je gasten een toost uit op ons terras.​

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

BRUIDSDINER EN BRUIDSFEEST BIJ DE TWEE PROVINCIËN | DRENTHE

Na de officiële huwelijksvoltrekking kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant van de Twee Provinciën. De keuze is aan jullie: gaan jullie voor een sfeervol (BBQ) buffet, of kiezen jullie voor een chique meergangen diner? Bij ons is alles bespreekbaar! Ook is het mogelijk om dit diner buiten te laten plaatsvinden. We hebben een mooi terras met uitzicht over het Paterswoldsemeer, middenin de natuur, op de grens van Groningen en Drenthe. Naast het bruidsdiner hebben wij ook geschikte ruimtes voor het geven van een groot, of juist intiem, bruidsfeest. Wij beschikken over twee sfeervolle feestzalen, maar natuurlijk is het ook mogelijk dit feest buiten op ons terras te laten plaatsvinden.

Trouwen aan het water in GroningenTrouwen aan het paterswoldsemeer

EEN COMPLETE EN SFEERVOLLE BRUILOFT IN DE DRENTSE NATUUR

Je wilt natuurlijk dat de trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt. Dit is jullie dag die vlekkeloos moet verlopen. Door onze jarenlange ervaring adviseren en ondersteunen wij jullie waar nodig, zodat jullie deze dag zorgeloos ervaren. Wij doen er alles aan om deze dag precies zo te laten verlopen zoals jullie dat voor ogen hebben. Trouwen, toosten, dineren, feesten: voor een complete en sfeervolle huwelijksdag aan het water, in de mooie Drentse natuur, bent u bij ons aan het juiste adres.

Trouwens Paterswoldsemeer

SAVE THE DATE. RESERVEER NU DEZE DROOMLOCATIE VOOR JULLIE DROOMDAG

Enthousiast geworden over deze trouwlocatie? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact op om jullie wensen door te nemen.

Save the date Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen