Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Save the date Locatie

Trouwlocatie Drenthe

DE TWEE PROVINCIËN IS DÉ TROUWLOCATIE OP DE GRENS VAN DRENTHE EN GRONINGEN

Aan het Paterwoldsemeer, daar waar Drenthe en Groningen samen komen, ligt de prachtige trouwlocatie de Twee Provinciën. Met haar unieke ligging aan het water, aan de voet van de vuurtoren, is dit de perfecte plek voor jullie huwelijksfeest. Ervaar deze romantische dag op één van de mooiste bruiloftslocaties van Noord Nederland.

Trouwlocatie de twee provinciën

VIER JULLIE BRUILOFT IN DE MOOIE OMGEVING NABIJ DRENTHE

Door de gemeente Haren is de Twee Provinciën aangewezen als officiële trouwlocatie. Het is dus mogelijk om elkaar hier, aan de rand van het Drentse landschap, het ja-woord te geven. En wie wil dat nou niet? Ervaar de romantische sfeer van het kabbelende water, maak mooie trouwfoto’s op de kade en breng met je gasten een toost uit op ons terras.​

Wilt u alvast even bij ons binnen kijken? Klik hier.

BRUIDSDINER EN BRUIDSFEEST BIJ DE TWEE PROVINCIËN | DRENTHE

Na de officiële huwelijksvoltrekking kan er heerlijk gedineerd worden in het restaurant van de Twee Provinciën. De keuze is aan jullie: gaan jullie voor een sfeervol (BBQ) buffet, of kiezen jullie voor een chique meergangen diner? Bij ons is alles bespreekbaar! Ook is het mogelijk om dit diner buiten te laten plaatsvinden. We hebben een mooi terras met uitzicht over het Paterswoldsemeer, middenin de natuur, op de grens van Groningen en Drenthe. Naast het bruidsdiner hebben wij ook geschikte ruimtes voor het geven van een groot, of juist intiem, bruidsfeest. Wij beschikken over twee sfeervolle feestzalen, maar natuurlijk is het ook mogelijk dit feest buiten op ons terras te laten plaatsvinden.

Trouwen aan het water in GroningenTrouwen aan het paterswoldsemeer

EEN COMPLETE EN SFEERVOLLE BRUILOFT IN DE DRENTSE NATUUR

Je wilt natuurlijk dat de trouwdag de mooiste dag van jullie leven wordt. Dit is jullie dag die vlekkeloos moet verlopen. Door onze jarenlange ervaring adviseren en ondersteunen wij jullie waar nodig, zodat jullie deze dag zorgeloos ervaren. Wij doen er alles aan om deze dag precies zo te laten verlopen zoals jullie dat voor ogen hebben. Trouwen, toosten, dineren, feesten: voor een complete en sfeervolle huwelijksdag aan het water, in de mooie Drentse natuur, bent u bij ons aan het juiste adres.

Trouwens Paterswoldsemeer

SAVE THE DATE. RESERVEER NU DEZE DROOMLOCATIE VOOR JULLIE DROOMDAG

Enthousiast geworden over deze trouwlocatie? Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact op om jullie wensen door te nemen.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Save the date Locatie