|    Direct reserveren? ☏ 050 309 00 08

De Twee Provincien

Wensen bespreken Locatie

BBQ'en aan het water

BBQ aan het water

Zodra het kwik boven de 20 graden stijgt, zet heel Nederland de barbecue aan. Bent u niet in de gelegenheid deze barbecue zelf te organiseren? Kom samen met uw vrienden, familie of collega's barbecueën bij Restaurant de Twee Provinciën. Ons buffet bestaat onder andere uit saté van kippendijen, hamburgers, speklappen, zalm en gamba spiesjes. Daarnaast serveren wij diverse salades en ovenvers brood met huisgemaakte aioli, pesto en kruidenboter. Ook de vegetariër bieden wij een uitgebreide keus, en uiteraard zijn de buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, of bekijk hier onze buffetten.

Barbecue bij Restaurant de Twee Provinciën

Wilt u een mooie, lange zomerdag sfeervol afsluiten met uw gezelschap? Beleef bij ons een gezellige avond met uw vrienden, of breng de avond ongedwongen door met uw familieleden. Kom bij ons genieten van een heerlijk BBQ buffet aan het water. Wij ontvangen u en uw gasten graag en altijd in de juiste ambiance. Bij ons geniet u van heerlijk eten, drinken en van de rust en ruimte om u heen.

Panoramisch terras met uitzicht over het Paterswoldsemeer

Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer, op de grens van Groningen en Drenthe. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen. Bent u benieuwd naar onze locatie? Klik hier om alvast even binnen te kijken.

Wensen bespreken Locatie

Openingstijden

Maandag t/m zondag vanaf 11.00 uur
(Keuken van 11.30 uur tot 21.00 uur)

 

Bekijk hier ons corona protocol >>>

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang twee glaasjes prosecco gratis

Inschrijven

Sitemap

Social:

Vind je ons ook leuk op social media?

facebook instagram

Voor inlichtingen en informatie kunt u contact opnemen via
050-3090008/ 06-51141600 of mailen naar:
info@detweeprovincien.nl

Contact

Meerweg 245
9752 XD Haren
Tel: 050 309 00 08
info@detweeprovincien.nl

Vacatures

Restaurant De Twee Provinciën
Beoordeling door klanten:
4.5 / 5 - 126 Beoordelingen