Direct reserveren?   ☏ 050 309 00 08

Wensen bespreken Locatie

BBQ'en aan het water

BBQ aan het water

Zodra het kwik boven de 20 graden stijgt, zet heel Nederland de barbecue aan. Bent u niet in de gelegenheid deze barbecue zelf te organiseren? Kom samen met uw vrienden, familie of collega's barbecueën bij Restaurant de Twee Provinciën. Ons buffet bestaat onder andere uit saté van kippendijen, hamburgers, speklappen, zalm en gamba spiesjes. Daarnaast serveren wij diverse salades en ovenvers brood met huisgemaakte aioli, pesto en kruidenboter. Ook de vegetariër bieden wij een uitgebreide keus, en uiteraard zijn de buffetten volledig naar (dieet) wens en smaak aan te passen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op, of bekijk hier onze buffetten.

Barbecue bij Restaurant de Twee Provinciën

Wilt u een mooie, lange zomerdag sfeervol afsluiten met uw gezelschap? Beleef bij ons een gezellige avond met uw vrienden, of breng de avond ongedwongen door met uw familieleden. Kom bij ons genieten van een heerlijk BBQ buffet aan het water. Wij ontvangen u en uw gasten graag en altijd in de juiste ambiance. Bij ons geniet u van heerlijk eten, drinken en van de rust en ruimte om u heen.

Panoramisch terras met uitzicht over het Paterswoldsemeer

Ons ruime terras is direct aan het water gelegen en biedt een panoramisch uitzicht over het Paterswoldsemeer, op de grens van Groningen en Drenthe. Bij goed weer kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien. Het terras kan desgewenst voorzien worden van een prachtige koepelvormige tent. In combinatie met onze twee sfeervolle feestzalen is er dan plaats voor ongeveer 1000 personen. Bent u benieuwd naar onze locatie? Klik hier om alvast even binnen te kijken.

Klantervaringen

Afgelopen zaterdagavond heerlijk gegeten met vrienden. Alle 4 hebben we gekozen voor het 3-gangen diner. Het diner was top, evenals de bediening en sfeer! Zeker een aanrader!

- Hilbrand

 

Klantervaringen

7-7-2023 was onze fantastische dag bij de 2 provinciën. Niks ontbrak ons, super locatie en personeel. Marcel bedankt voor alle goede zorgen

- Nathalie

 

Klantervaringen

Weer heerlijk gegeten en gedronken met vrienden op deze prachtige locatie aan het Paterswoldse meer. De zalm als voorgerecht was werkelijk uitmuntend. Nou ja. Alles was heerlijk volgens mijn man en onze vrienden. De sfeer lekker relaxed en de bediening ook helemaal fijn. Wachten komt nauwelijks voor. Ze houden alles en iedereen goed in de gaten. Tot gauw Marcel en personeel!

Rolstoeltoegankelijkheid: Even gecheckt omdat we een vriend in rolstoel mee wilen nemen: uitstekend!! Groot invalidentoilet en met de rolstoel kom je makkelijk overal. Had even twijfels over een drempeltje naar het terras maar ook dat is prima te doen, volgens iedereen.

-  Josje

 

Klantervaringen

Marcel en zijn mensen zijn uitstekend in staat een mooi feestje te maken. Vooral als de BBQ er aan te pas komt gaan zij volledig los met mooie en leuke recepten. Heerlijk, fijn en gezellig.

-  Jan W.

 

Klantervaringen

Op een heerlijk zonnige zondagmiddag hier geluncht na een wandeling van ons hotel naar het Paterswoldsemeer. Het was heerlijk vertoeven buiten op terras en Ribeye en sate gegeten. Ribeye was heel goed, dus spijt dat ik dat ook niet genomen heb. Een restaurant om terug te komen bij vooral mooi weer en ook te genieten van het uitzicht.

-  Luca

 

Klantervaringen

Super feest! Gisteravond een feest mogen vieren van onze buren bij dit restaurant. Wat een voortreffelijke gastvrijheid, net- en alertheid. Ik kijk terug op een super geslaagd feest wat zonder voorgaande treffers zeker niet geslaagd was geweest. Kortom hulde!

-  Elly

 

 
 
 
 
 
 

Wensen bespreken Locatie