Reserveren
 Telefoonnummer de twee provinciën  050-309 00 08
 e-mail adres de twee provinciën  info@detweeprovincien.nl

genieten slogan


Een uitzonderlijke locatie aan het Paterswoldsemeer

Restaurant de Twee Provinciën

Op een steenworp afstand van de stad Groningen, daar waar de provincies Groningen en Drenthe gebroederlijk samensmelten, bevindt zich het Paterswoldsemeer. 

In het uiterste zuid-westelijke puntje van het meer torent een authentieke vuurtoren vier boven de omgeving uit. Het is de blijvende herinnering aan het eiland in het Paterswoldsemeer, dat in de loop der jaren tot schiereiland verworden is. Aan de voet van deze vuurtoren vindt u ons Restaurant 'de Twee Provinciën'.

Door deze unieke ligging heeft u tijdens uw verblijf een panoramisch uitzicht over de jachthaven 'Zuidwesthoek' en het Paterswoldsemeer.

Vanaf het ruime terras, dat pal aan het water gelegen is, kunt u genieten van al het moois dat het Paterswoldsemeer te bieden heeft. En, als de weergoden u goed gezind zijn, kunt u zelfs de Groninger Martinitoren zien.

De Twee Provinciën is een veelzijdig horecabedrijf, dat door de uitzonderlijke ligging altijd iets extra's brengt. Het uitzicht over het water blijft fascineren en zal nooit hetzelfde zijn.

 

Bekijk het uitzicht vanaf de vuurtoren! Hiervoor is het programma "Photosynth" vereist. Door op "Click here to install Photosynth" in het plaatje te klikken wordt dit programma geïnstalleerd. Het is gratis en onschadelijk. Als de installatie voltooid is zult u teruggebracht worden naar deze pagina en zult u de mogelijkheid hebben om vanaf het puntje van de vuurtoren rond te kijken. Net alsof u er zelf op staat!

 

info

 

AGENDA

favicon

 


OPENINGSTIJDEN

Let op! Gewijzigde openingstijden

>> Lees meer


 

VACATURES
Openstaande functies verdienen een invulling.

>> Lees meer


 

Adres

Meerweg 245
9752 XD Haren
T: 050-309 00 08

Restaurant de Twee Provinciën
 

  Bekijk onze
  nieuwe menukaart

Bekijk de omgeving

Restaurant de Twee Provinciën
RESTAURANT DE TWEE PROVINCIËN VOOR AL UW SPECIALE GELEGENHEDEN
Agenda
Fotoalbum Restaurant de Twee Provincien
Klik en plan direct uw route
Inschrijven nieuwsbrief